קווינסי ג'ונס מדבר על מייקל

Golden crown

New member
קווינסי ג'ונס מדבר על מייקל

המפיק שעבד עם מייקל כבר מתחילת דרכו מדבר על מייקל

המפיק מדבר בראיון על עבודתו המשותפת עם מייקל, שם הוא אומר כי ההיכרות עם מייקל הייתה "תאונה" (כשכוונתו היא כנראה שהייתה במקרה, אבל הוא בחר להשתמש במילה תאונה, וכותרת המאמר היא שג'ונס אומר שהעבודה עם מייקל הייתה תאונה, מה שלא נתקלתי בו).

הראיון נערך לקראת יום ההולדת ה-80 של ג'ונס ולקראת הכנסתו להיכל התהילה של הרוק. ג'ונס שעבד עם מייקל בסרט "הקוסם" ולאחר מכן על אלבומיו 'Off The Wall', 'Thriller' 'Bad מספר שפגש את מייקל בשנת 1978 בצילומים לסרט "הקוסם" ושכבר בהתחלה שאל אותו אם יעזור לו למצוא מפיק מוזיקלי.

"אמרתי, 'מייקל, תראה, אין לך אפילו שיר אחד עדיין. אני לא רוצה אפילו לחשוב על זה. בוא נשיג לך שיר". הוא עשה רק את 'Ease On Down The Road", זה כל מה שהיו לנו. הוא היה כל כך סקרן, חקרני. הוא ידע את הדיאלוג של כולם [בסרט- הכוונה לתסריט].

שיתוף הפעולה שלהם הוא שהוביל לאלבום הנמכר ביותר בכל זמנים ב" מותחן ", שנמכר סביב כ- 110 מיליון עותקים, ג'ונס אומר שהוא מחפש לעשות משהו שמעולם לא נעשה בעבר. "חשבתי על הטווח של קולו. זה דברים שאתה עושה, את הארכיטקטורה של הבנייה שלך. מייקל היה כל כך חכם ואינטואיטיבי. הוא פשוט מתלהב מהכול ובחן את כולם. פרד אסטר, סמי דייוויס ג'וניור, ג'יימס בראון. חיברנו את הרקע שלנו יחד ועשינו את זה ".

ג'ונס בן ה-80 שהועמד ל-79 פרסי גראמי ושזכה בכ-2, יכנס להיכל התהילה ב-18 לאפריל אמר" "זה מוקדם מדי. אני צעיר מדי. הגיל שלי הוא אולי 80 אבל אני מרגיש בן 35."

m195809ppb19

New member
כ"כ אופייני לתקשורת להוציא דברים מהקשרם. הוא

זכה בכ27 פרסי גראמי -וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה