קווירית UP עושות: השתלטות בלתי-עוינת ב 3.9

קווירית UP עושות: השתלטות בלתי-עוינת ב 3.9

והפעם: שכשוך רגליים קהילתי הביאו עמכן שתייה וכיבוד טבעוני מתי? יום רביעי, 3.9 24:00 - 21:00 איפה? שד' רוטשילד פינת נחלת בנימין במיים הרדודים ראו תמונה מצורפת

AL212

New member
ברור

כל מי ששונה מכם כבר מוזר. העיקר שאסקסואלים צריך לקבל.

latebloomer66

New member
קודם תסבירי מה זה אומר מה שכתבת

מה עומד מאחורי המודעה ? ומי כל אלה שבאים לשם בתור מי הם מוגדרים ולאיזו מטרה הם באים ? כי זה נמשע קצת לא ברור והזוי אז אם תפרטי קצת יותר בשפה פשוטה אשמח תודה מראש ולהתראות שלך נועה

AL212

New member
אני בן

ולא אני הצבתי את המודעה. אני אפילו לא מתחבר בעצמי לקוויריות (את יכולה לבדוק על זה בוויקפדיה), אבל יש לי בעייה עם סיווג אוטומטי של כל אדם שונה כמוזר. ואני חושב שקבוצות מיעוט (כמו אסקסואלים נניח) צריכות להיות יותר רגישות לזה.

latebloomer66

New member
רגע לא הבנתי מהיכן באת ואיך את קשור אם....

ליליה לנצח בכלל כתבה את ההודעה ? היא הייתה אמורה להגיב ולהתגוננן לא ? וא-סקסואלים הם ממש לא מיעוט !!!!!

AL212

New member
מהיכן את באת?

זכותי להתגונן גם בשם אנשים אחרים. אסקסואלים לא מיעוט....טוב, אני לא אהרוס לך את הסרט :)

latebloomer66

New member
אני כבר הרבה זמן לוקחת חלק בפורום פה

על איזה סרט את מדברת לא הבנתי ?

AL212

New member
מה לא היה ברור

כשכתבתי שאני בן?
סרט - כשאת טוענת שאסקסואלים זאת לא קבוצת מיעוט. בשביל מה להתווכח על עובדות? אין שום דבר רע בלהיות קבוצת מיעוט, זה בד"כ הופך אדם למעניין יותר, למרות שהפורום הספציפי הזה מרגיש כמו מעצמת מיינסטרים (וזה לא נאמר לחיוב...)

snoopytush

New member
מיינסטרים זה זרם מרכזי

למרות שאני לא רואה בזה דבר רע בכל מקום בו יש שיח של אנשים במוקדם ובמאוחר יוצר מיינסטרים.

למעלה