קווי שפירים תל אביב

konforty25

Active member
לפי מה שקראתי קווי שפירים תל אביב יקבלו מספרים 801, 802 ויהיה קו חדש 803 סיבובי משפירים לרוטשילד תל אביב

connex

Active member
לפי מה שקראתי קווי שפירים תל אביב יקבלו מספרים 801, 802 ויהיה קו חדש 803 סיבובי משפירים לרוטשילד תל אביב
אני עדיין לא מבין למה אין שאטל משם לבית חולים שמיר (אסף הרופא) למשל. שאטל כזה יכול לצמצם תדירויות בתמח"ת, בהנחה ויופעל באמצעות מיניבוס אז יוכל גם לעשות סיבוב בתוך בית החולים, יוכל לתת מענה לעובדים בבית דגן בתחנות בכביש 412 ולחזור בחזרה במסלול סיבובי. אולי אפילו להרחיב גם לכניסה לתוך צריפין לפחות עד הפינוי. קו כזה יכול לבטל את הצורך בקווים 452,455 ואולי גם 156

fishgad

Active member
אני עדיין לא מבין למה אין שאטל משם לבית חולים שמיר (אסף הרופא) למשל. שאטל כזה יכול לצמצם תדירויות בתמח"ת, בהנחה ויופעל באמצעות מיניבוס אז יוכל גם לעשות סיבוב בתוך בית החולים, יוכל לתת מענה לעובדים בבית דגן בתחנות בכביש 412 ולחזור בחזרה במסלול סיבובי. אולי אפילו להרחיב גם לכניסה לתוך צריפין לפחות עד הפינוי. קו כזה יכול לבטל את הצורך בקווים 452,455 ואולי גם 156
אתה מתנייד לאזור?

מופיעים במוביט, אך לא ניתן עדיין לראות לוחות זמנים כי המועד רחוק עדיין.
כבר לא ניתן לראות במוביט שבוע מראש.

מופיעים במוביט, אך לא ניתן עדיין לראות לוחות זמנים כי המועד רחוק עדיין.
כבר לא ניתן לראות במוביט שבוע מראש.
אפשר לראות אותם באוטובוס קרוב:
הקווים יהיו פעילים מ6 בבוקר ועד 11 בלילה בתדירות של כל 5 דקות בשעות השיא וכל רבע שעה בשעות השפל.
הקווים יהיו פעילים בימים ראשון עד חמישי בלבד.

fishgad

Active member
זה בתשלום?

למעלה