קווסטצ'נס

munahila

New member
שרון ניומן ו-../images/Emo104.gif

האם מישהו ראה לפני כמה שנים אצל גיא פינס תוכנית בה מספר ח'ברה ישראלים זכו לראות מקרוב יום צילומים של צח"מ ובאחד הראיונות קפצה לה שרון ניומן אל מול המצלמה ואיחלה בעברית(
) "שנה טובה" לחבר שלה ומשפחתו שגרים באיזור חיפה?? איך זה שהצהובונים למינהם אף פעם לא התעסקו עם הנושא הזה?
צום קל וגמר חתימה טובה לכווולם!!!

Alon8304

New member
נשף

מתי ישודר הנשף של בילי, בריטני, מאק וראול? באיזה יום הוא ישודר?

תשובה מספויילרת

כן וכן. וואו הפורום ממש מת בימים האחרונים, אה? אין כאן אף אחד, ודווקא עכשיו כיף בצח"מ! שחר מתוקף היותך המנהל אתה צריך לקדם את הפורום ולהפיץ אותו בכל מקום אפשרי
גם ככה אנחנו במחסור חמור של בנים כאן... (רצוי שיבואו גילי 20-23 בבקשה, ושיהיו יפים, ככה יהיה יותר כיף
)

איך עברה בדיוק שנה מאז הנשף האחרון?

לא יכול להיות, הרי הוא היה ממש לא מזמן (למרות שלא הראו אותו ורק דיברו עליו) שיהיה לנו יום טוב

Dawn12

New member
זה לא היה נשף סיום השנה

זה שודר בסוף דצמבר אם אני לא טועה (לפני חצי שנה), כלומר או שזה היה נשף לסיום סמסטר (כידוע, ברוב העולם השפוי יש לתלמידים חופשת חורף באמצע השנה) או שזה היה לכבוד השנה החדשה (2000).

Dawn12

New member
נשף הסיום ../images/Emo58.gif

ישודר בשלושת הימים הקרובים (הוא מתחיל היום) ויימשך אם אני לא טועה גם קצת בשבוע הבא (השבוע ישודרו כזכור רק שלושה פרקים). לא כדאי לפספס!

Dawn12

New member
צהובון כבר ענה לך ../images/Emo58.gif

כן, היא תצא מהמחלה. רק שתצא כבר.

נעמהdj21

New member
כן ... גמני ראיתי ../images/Emo70.gif

אולי אני קרובה שלה ואני לא יודעת... הרי אני מאיזור חיפה!!! סתם זה יהיה נחמד לגלות שמישו שאני מכירה קרוב שלה.

למעלה