קווסט שולתת!

Ophel McNeil

New member
קווסט שולתת!../images/Emo117.gif

רק תנו לי כמה עשרות שניות להיזכר בניסוי שלו.... אוקי. ננסה: (אבל היא מזה קשה. אני אישית לא הצלחתי לפתור אותה). איש אחד נכנס לחדר שלו, התיישב על המיטה, קם, והתאבד. למה? אגב, החידות האלה נקראות קווסטים, אני מכירה עוד שניים כאלה (אחד קשה מאוד, אחד פחות). כעיקרון המטרה היא לזרוק ניחושים, וזה שכתב את החידה נותן כל הזמן תשובות מנחות. אני, אישית, שונאת קווסטים!!! בד"כ הפתרונות שלהם הם בסגנון "כי בעברו האיש חברו ואשתו נתקעו על אי בודד, אישתו מתה ובסוף הסתבר לו שהוא אכל אותה". זה גורם לי לרצות לצעוק - "אה, כן, איך לא ניחשתי?!" אז למה אני נותנת לכם את הקווסט הזה? כי הוא באמת קשה, ושולת ביותר.
נסו לפתור.

Idan91

New member
המממ..

הוא הרגיש שהמזרן רך מידי, ואז הוא גילה שרוקנו לו את התוכן של המזרן ושמו במקום חתיכות מהגופה של אחותו?

חחח...

לא, יש לי אחד יותר טוב : הוא נזכר שבעבר אחיו החורג נתן לו מעטפה בה כתוב שבעצם אשתו שנפטרה מאכילת יתר של שחפים על אי בודד, זוהי אמו לשעבר של יוסי שריד, ולכן מעצם עובדה זו הוא אמר לקבל מיטה בשוחד שם הקנסות של כל חברי הכנסת מוסתרות וברגע שישב עליהם הוא יעמוד? וואי, איזה גאון אני, איך לא חשבתי על זה קודם...

Ophel McNeil

New member
../images/Emo6.gif

אני אתן כמה רמזים מנחים, כי זה באמת קשה - האיש היה גמד, הוא עבד בקרקס, ועל רצפת החדר שלו היתה מפוזרת נסורת. תהנו!

Me 4eVer

New member
ארר.. ניחוש.. בערך..

מישהו קיצץ למיטה של האיש את הרגליים.. האיש, שעבד בקרקס בתור גמד התיישב על המיטה וגילה שהיא יותר נמוכה מבדר"כ, חשב שהוא גבה.. נבהל כי הוא ידע שככה הוא יאבד את עבודתו.. והתאבד..

Ophel McNeil

New member
אוקי, זה רשמי. ../images/Emo117.gif

אני מטומטמת. לא הצלחתי לעלות במשך כמה שעות טובות על מה שעשית תוך הודעה וחצי...
האמת היא שזה סיפור עם גמד אחר של הקרקס שדחף אותו להתאבד כדי שהוא יהיה הגמד הכי נמוך בקרקס... ** אבל כעיקרון צדקת. לא נורא, יש לי עוד כמה קווסטים חמודים. הפעם השאלות המנחות שלי לא יהיו קלות כל כך. ארג איתך.

Me 4eVer

New member
ייייאאאאא../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

הצלחתי.. אני בשוק מעצמי..
ופעם ראשונה שפתרתי כאן משהווווו!!!

gp53

New member
אני חולה על דברים כאלה

יש לי חברה שגרה בראשון ובכל פעם שיש לה יום הולדת היא מזמינה אותי ועוד כמה חברות שלה ליומיים של פאן. בלילה אבא שלה ממציא איזה קווסט(ממציא לא לוקח מאיזה מקום) ואנחנו צריכות לפתור את זה. האחרון לקח לנו חצי שעה

למעלה