קוטבוס מעבר לפינה!

cubano1

New member
קוטבוס מעבר לפינה!

אחד הטורנירים הטובים, גם בגלל שמגיעים אליו מתעמלים מעולים, וגם בגלל שיש כל כך הרבה מתעמלים ומתעמלות שזאת הזדמנות לגלות כשרונות חדשים וישנים. גם יש כיסוי טוב ביוטיוב כמה ימים לאחר הטורניר, עם כל מיני סרטונים שעולים.

ביום חמישי החל מחמש אחה"צ - מוקדמות בקפיצות ומקבילים נשים, וקרקע, סוס סמוכות וטבעות גברים. (תום ארנון בסוס סמוכות וטבעות, אלכס ואנדריי בקרקע)
ביום שישי החל מחמש אחה"צ - מוקדמות בקורה וקרקע נשים, ומקבילים, קפיצות ומתח גברים. (אנדריי בקפיצות, אלכס במתח, ותום במקבילים ובמתח)

בשבת בשלוש אחה"צ גמרים I
בראשון בשלוש אחה"צ גמרים II

לא ידוע לי על שידורים חיים או streaming...

Mrpops

New member
אני אחפש לינק

לא פשוט השנה למצוא לינק לקוטבוס אבל קיבלתי עכשיו איזשהו עדכון שצפוי שידור. לא יודע אם זה מוגבל גאוגרפית או לא. אעדכן בהמשך...

Mrpops

New member
לינק לתחרות

בעמוד הפייסבוק הזה טוענים שרשת DTB תעביר סטרימינג חי של התחרות אבל אין לי מושג באיזה היקף ואם השידור יהיה מוגבל גאוגרפית או לא.
לינק לאתר: http://www.dtb-online.de/portal/

cubano1

New member
אכזבה עוד לפני שהתחיל....

אלכס שטילוב ואנדריי מדבדב לא מופיעים ברשימות סדר המתחרים שפורסמו היום - (Start List), לא בקרקע, לא בקפיצות ולא במתח.
תום ארנון מופיע, וכנראה יהיה הנציג הישראלי היחיד ומתכנן להתחרות בסוס הסמוכות, טבעות, מקבילים ומתח.

גם יורדאקה שהיתה אמורה להתחרות כאן לא מופיעה ברשימות, והרומניה היחידה שתתחרה היא מונטאנו.

גם צ'וסוביטינה לא מופיעה...

נקווה להפתעות ולתגליות חדשות!

haya5010

New member
רק תום נסע אלכס ואנדרי חולים

תום יתחרה רק בסוס מקבילים ומתח נפצע באימון ולא אמור להתחרות בטבעות
אלכס עם דלקת עיניים חריפה
ואנדרי עם דלקת בברך
בהצלחה לתום

למעלה