קוטג' 12 אחוז. ניסיתי. היה בסדר

רוב הזמן נח

Well-known member
היה קוטג'.

נראה לי שזה הסטנדרט. איך אפשר בפחות אחוזי שומן?

נראה לי שאפילו צריך לעלות ל- 15 אחוז.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
לא הבנתי מה רצית לומר.
שהקוטג' החדש בסדר.

ושאולי 15 אחוז שומן יהיה יותר טוב.


ברגיל היו בעיות:


 
נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
כבר קניתי בפעם השלישית. מבחינתי כל הקופסה זאת מנה אישית :-P:

אגב, זה שונה מגבינה עם 25 אחוז שומן או 30 ששם כמה כפיות מספיקות לי ולא מצעתי את עצמי אף פעם מרוקן קופסה שלמה בפעם אחת.
אבל בקוטג' זה שונה וכבר פעם שלישית שבפעם אחת רוקנתי קופסה שלמה.
 
נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
הינה קטע מההסטוריה על הקוטג' ומי שאוכל אותו

זה נראה לי בהתחלה הזוי, עד שקראתי עד הסוף והבנתי שההתחלה היא מלפני הרבה שנים.

אבל בגדול הכול שם שגוי. זה היה שגוי לרצות פחות שומן כי מפחדים שזה ישמין וזה שגוי לרצות המון שומן בלי פחממות, כאילו זה יעזור לרזות.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
שמתי לב שבקופסאות הראשונות שקניתי הגולגולים של הקוטג היו גדולים ועם נוכחות.
ובשני הקופסאות שעכשיו קניתי, הם היו קטנים יותר וכמעט בלי נוכחות. למרות שמבחינת הטעם זה לא השפיע לרעה.

אבל זה אומר שלמוצר אין מרקם אחיד תמיד, ושהוא משתנה מיצור ליצור.
שזה אולי סוג של בעיה.
 
למעלה