קולדפליי:אלבום רביעי בשנה הבאה

The Editor

New member
קולדפליי:אלבום רביעי בשנה הבאה

קולדפליי מתכננים להוציא אלבום רביעי כבר ב-2006 "הם רעבים לחזור לאולפן ולהקליט עוד אלבום. יש להם המון חומרים חדשים", אמר בראיון מנהל הלהקה, דייב הולמס מאת: מערכת Eonline 31.08.05 להכות בברזל בעודו חם זו לא סתם קלישאה. כך לפחות סבורה גם להקת קולדפליי שמתכוונת לרכב על גל ההצלחה של אלבומם האחרון "X&Y" (שיצא רק השנה) ולהוציא כבר בשנה הבאה את אלבומם הרביעי. "הם רעבים לחזור לאולפן ולהקליט עוד אלבום", אמר בראיון מנהל ההרכב, דייב הולמס. "יש להם המון חומרים חדשים. בשנה הבאה אנחנו רוצים לבנות להם מסע הופעות שלא יפגע בהקלטות החדשות", הוסיף. לדבריו, יש כוונות רציניות שב-2006 הם ישחררו את אלבומם הבא וכך ב-2007 הם ימשיכו במסע ההופעות. אלבומם האחרון "X&Y" מכר למעלה מ-1.9 מיליון עותקים בארה"ב. כך גם הסינגל "Speed of Sound" היה לסינגל הבריטי הראשון מזה 37 שנה שזינק ישר לעשיריה הפותחת של המצעד האמריקאי. האחרונים שעשו את זה היו הביטלס ב-1968 עם השיר "היי ג'וד".

Broken Wings1

New member
יאאא

הלוואי
תודה על המידע..

מיכיל

New member
ווואי ../images/Emo13.gif איזה יופי ../images/Emo13.gif

פששש קולדפלייי בדרך כלל חיכו שנתיים שלוש בין כל דיסק לדיסק... אני רק לא מקווה שהם יעשו את הטעות שהרבה להקות עושות כשהן מוציאות המון המון אלבומים ( כמו אואזיס,גרין דיי ועוד) וככה אי אפשר לשמוע את הכל ולא לכל האלבומים מצליח בכלל... אבל נראה לי שלקולדפליי בינתיים הצליח עם כל אלבום שיצא
מעניין מה יהיה באלבום הבא

../images/Emo45.gifמסכימה ביותר

אממ....זה ממש נכון שלהקות כמו אואסיס גרין דיי עושים מלא אלובים והם להקות שנאי מאוד מעריצה,וחצי מהאלובים שלהם אני לא מכירה ולא שומעת.. וגם קשה לשלוט באלבומים של להקות כאלה.. אבל קולדפליי עושים אחלה מוזיקה אז שיהיה בכיף
סבבה להם,ולא

ברררר

New member
../images/Emo99.gif ישששש עשית לי טוב ב../images/Emo23.gif

מחר בצפר- בהצלחה אנשושים....

~חוששת לגורל הרביעי~../images/Emo60.gif

נו, אתם יודעים, לפעמים אמנים מתלהבים מדי ואז הם מוציאים אלבום גרוע. נו, כי הם מתמכרים להתלהבות של הוצאת דיסק חדש. זה כמו שאנשים עושים כמה קעקועים, ואז הם מתמכרים לזה, ולפני ששמים לב אין איש ויש קיר גרפיטי. מצד שני, הבה נטפח את ערך האופטימיזם! וווווווווווהווווווו!

נכון,וזה במיוחד מדאיג בגלל ש

עברה רק שנה והם כבר רוצים עוד אחד! זה לא מתאים להם...והם גם אומרים שהם מתגעגעים לקטע הזה של להוציא דיסק, ובדרך כלל כשאמנים אומרים את זה עוברים כמה שנים וכמה עשרות אלבומים!(סתם,אבל הרבה!!!) וזה מה שהורס להקות וחבל..לא הורס אבל עדיין חבל.

MarishA M

New member
וואוו..

בכיף.. רק שיכול להיות שהם קצת ממהרים מדיי?.. אבל אם יש להם המון חומרים חדשים אז למה לא?!

Roy1232

New member
יוו איזה כיף! עשית לי תשבוע ../images/Emo6.gif

אבל זה עלול להיות צעד מסוכן - צריך זמן כדי להוציא איכות. כנראה זה כי הם מתכננים שתיקה ארוכה מאוד אחרי זה...

למעלה