קולדפליי

סתיו12

New member
קולדפליי

הי.אני חדשה פה.האמת שאני מתה על קולדפליי.הם הלהקה הכי טובה מכל הבחינות... האם מישהו יודע אם באמת הם כותבים את השירים שלהם? ואשמח גם לקצת מידע על המתופף... המון המון תודה.

coma garden

New member
אז ככה,שלום לך../images/Emo24.gif

אני בעצמי לא מצאתי עליו הרבה מידע כשחיפשתי.אני מבטיחה חל במידה ואני אמצא עוד אני אכתוב לך בשרשור הזה.. אז ככה, וויל צ'מפיון,נולד ב-31 ליוני 1977 (?)שנת 70 ומשהו זה מה שבטוח. עד שהצטרף ללהקה,ועד הפיכתה לרשמית,וויל לא נהג כלל לנגן בתופים והעדיף את הגיטרה, גיטרת הבס וחלילית מתכת. ןגאד..זהו!לא מצאתי שום מידע עליו..אם יהיה לי אני אכתוב פה,ואני בטוחה שעוד כמה ישמחו להגיב וכן כן כן,את המוזיקה שלהם כולל המילים הם עשו ועושים בעצמם בלבד(כמה מקסים
)..הם התחילו לנגן לשם הנאה בזמן לימודיהם בלונדון..ודבר גרר דבר..מזל

המממ

New member
האלבום PARACHUTES

מוקדש לאמו של וויל... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

סתיו12

New member
תודה

זה גם עזר. במיוחד שאני יודעת עכשיו שכל השירים שלהם נכתבו על-ידיהם. אז המוןה מון תודה. ואשמח לכל מידע נוסף.

coma garden

New member
../images/Emo41.gifעוד../images/Emo41.gif

וויל היה האחרון שהצטרף ללהקה נולד ב-1977 בסאות'המפטון שבאנגליה..(עכשיו אני בטוחה בשנה!) טוב אממ...חח די אין עליו כלום כאילו..עצוב עצוב

סתיו12

New member
הי

תודה. וגיליתי שהוא נולד ביולי-אם זה עוזר לך:) הוא לא ניגן בתופים עד שהתחיל לנגן עם קולדפלי-לא ברור איך הוא כל כך טוב בזה כשזה אפילו לא הכלי המקורי שלו...-בקיצור הבן אדם מוכשר בטירוף!

bLaCk PaNtHeR

New member
היי!

הם באמת כותבים את השירים שלהם! והמתופף... ויל צ'מפיון נולד בסאות'המפטון נולד ב31 ליולי 1977 אם את רוצה עוד מידע הנה לינק !

coma garden

New member
../images/Emo2.gifמה!?!?!?!?&$#&^!^!%#!

איפה מצאת את זה לכל הרוחות!?!?!? כמה אני חיפשתי עליו ופה יש אשכרה...ערך קטן באנציקלופדיה

למעלה