קולה קפה סיני חשמלי
בשיטוטי האינסופיים אחר שיטת קלייה שלא תקרע לי את הכיס, ואחרי ששקלתי להרשם לחוג אלקטרוניקה כדי לשפץ מכונת פופקורן שבכלל עוד אין לי, נתקלתי בקולה סיני שהוא בעצם מחבת חשמלית עם רוטור מסתובב ושליטה בטמפרטורה. אני מבין שהמוץ לא יפרד מהפולים, אבל מעבר לזה - זו קלייה בהולכת חום + אני לא צריך לעמוד ולערבב את הפולים כל שניה כמו טמבל.
מה דעתכם?
בשיטוטי האינסופיים אחר שיטת קלייה שלא תקרע לי את הכיס, ואחרי ששקלתי להרשם לחוג אלקטרוניקה כדי לשפץ מכונת פופקורן שבכלל עוד אין לי, נתקלתי בקולה סיני שהוא בעצם מחבת חשמלית עם רוטור מסתובב ושליטה בטמפרטורה. אני מבין שהמוץ לא יפרד מהפולים, אבל מעבר לזה - זו קלייה בהולכת חום + אני לא צריך לעמוד ולערבב את הפולים כל שניה כמו טמבל.
מה דעתכם?