קולה קפה

יותם82

New member
קולה קפה

מי יכול להכוווין אותי לקבוצת רכישה או קבוצה שקולה בבית.
או אפילו אחד שמייצר
או המלצה לקנייה
כל דבר בנושא :)

מושב מצליח...

יש את חברת קופיטק אנג'נירינג שבונים מכשירים מקצועיים, יש להם תנורי קליה מ2 ק"ג ומעלה, בעבר היה תנור לקילו אחד והיה תנור ל450 גרם שכבר אינם מיוצרים.

קלייה עצמית, אם אתה רוצה, אתה יכול לבוא אלי ו"להשכיר" את התנורים שלי לשעה, האחד ל2 ק"ג והשני ל1 ק"ג.

כיוון שהנסיון שלי מראה שמכשיר הג'ין קפה הוא מכשיר בעייתי ואף אם יותר לי , מסוכן! וכיוון שיובאו לארץ עד כה כ900 מכשירים, ובזה מיצו את מכסת הרוכשים הפוטנציאלים של המכשיר, כיוון שאין יבוא סדיר או כיוון שיש הרבה "מאוכזבי" המכשיר, אם בגין אמינותו הבעייתית ואם בשל העובדה שהיצרן אינו מוכן לשלוח חלקי חילוף לארץ כי לא מזמינים ממנו מספיק... מי שרוצה, ובתנאי שיהיו לפחות עשרה מתעניינים, יש לי שרטוט מוכן לתנור קליה קטן לחצי קילו ויש מסגר שמוכן לייצר את המכשיר, שבהערכה גסה יעלה בסביבות 3500 ש"ח, אולי טיפה יותר, מי שמעוניין לייצר מכשירים כאלו, מוזמן להשאיר תגובה.

יותם82

New member
אני שנתיים מבשל במחבת, אבל אין אומדן ובקרת חום (קשה)

אני גר באזור רחובות, נען.
אתה מתכוון למושב מצליח שליד הבית שלי?! וואלה

ואני מעוניין להצטרף לרשימת ה-10 שמעוניינים בקולה ביתי.
ובנתיים אשמח לבוא אלייך הביתה ולהשכיר את הקולה של 1 ק"ג.
אני מאלה שהתנגדו מלתחילה לקנות את הגי'ן מפני שהוא מפלסטיק וקולה אוויר.
הפרמטרים אלה מלתחילה נמנעתי לקנות אותו.
אבל מחיר ופונטיציאל לא רע, ואם כבר קולה אוויר ופלסטיק, בכלל הייתי הולך על מכונת פופקורן.
אז חשוב לי האיכות חומרים בקרת קלייה ותהליך עבודה.

Lechoke Lames

New member
אילו בעיות אמינות יש עם הג'ין ומתי הן אמורות להופיע?

יש לי את המכשיר 6 שנים ואין שום סימן לבעיה. עובד מעולה. אני אמור לצפות לכשל כלשהו בעתיד הנראה לעין?

גוף חימום...

מחזיק מעמד ממוצא של 500-600 מחזורי קלייה, מפוח האויר הולך ונסתם מאבק וחלקיקי עשן שמרחפים בסביבת המכשיר בזמן הקליה, יש שחיקה סמוייה בתושבות של התוף. קולט מוץ הולך וצובר משקעים שומניים עד שהוא מקשה על אויר לזרום ובכך יוצר סכנת התלקחות. אוסף המוץ עשוי לעלות באש בגלל ניצוצות שהקפה מפיק כאשר הוא נמצא מעט אחרי כניסה למצב פירוליטי שבפיצוץ שני. בנוסף כל בעייה של צבירת משקעים (אבק/חלקיקי עשן ומוץ) בכל מקום שאמור לזרום בו אויר בחופשיות, עשוי להוביל לשריפת גוף החימום.
אגב פתרונות לגוף החימום הזה, אין, לא הצלחתי עד היום לגרום ליצרן גופי חימום מקומי , לייצר גוף חימום שיחזיק מעמד למכשיר הזה, כל הנסיונות עם גופי חימום מסייטק/שפי ודומיהם, העלו חרס.

Lechoke Lames

New member
טוב לדעת

יש לך המלצות בנושא תחזוקה כדי להקטין את הסיכון? כי מלבד לרוקן את אוסף המוץ לפני כל קלייה אני לא מבצע שום פעולת ניקיון או תחזוקה...

אהה רון

New member
ויש להם , במושב מצליח גם את החביתוש ...

(לא ניסיתי, אני קולה בג'ין בשנתיים האחרונות ). שמח בו, למרות שהקפה שטריות הקפה לטווח קצר יחסית.

shayn17

New member
אני בדיוק מוכר קולה ג'ין כמעט חדש !

בקושי השתמשתי בו...אם מעניין אותך דבר איתי
052-7339900

למעלה