"קולה של אמא" - עדיין רלוונטי?

hag70

New member
"קולה של אמא" - עדיין רלוונטי?

השם. לא התוכנית. ביום ששי האחרון שמעתי קצת מהתוכנית המיתולוגית בגל"ץ "קולה של אמא" ובמעט ששמעתי (חצי שעה) הוזכרו רק אמהות (גם כמתקשרות, גם כמוסרות ד"שים ועוד). וכמובן עלתה לי השאלה: האם בשנות ה 2000 המתקדמות השם הזה הוא לא קצת ארכאי? מצד שני באמת (אולי, לא בדקתי לאורך זמן) רב המתקשרים הם אמהות. למרות שזכור לי שפעם שמעתי גם אבות. מצד שלישי - זה כבר "מותג" של גל"ץ. התוכנית קיימת כבר 27 שנה. הרי אין מניעה להתקשר וכולם יתקבלו בשמחה. מה דעתכם? מפריע לכם?

Master Stav

New member
עקרונית כן מהותית ממש לא

מאחר וצילצלתי יום אחד למסור ד"A לבן הדודה ששירת בשטחים .... ולא ניתקלתי בשום בעיה המהות לא מפריעה לי ....מצד שני עקרונית מסכים איתך אחננו במאה העשרים ואחת .....

akavishon

New member
לא מפריע בכלל... כמו שאמרת, התוכנית קיימת

27 שנים והשם מזוהה עם התוכנית. מיתוג מחדש יכול רק להרוס במקרה הזה. יש הרבה שמות של מוצרים / מותגים מיושנים אבל עובדים. ומה שעובד לא נוגעים...

shno

New member
כמובן שהשם ארכאי

(רק אמא דואגת. אבא בכלל עסוק בעבודה ובפרנסה ואין לו זמן/רגשות לדאוג לילדים, בטח כשהם כבר "גברים" ומשרתים בצבא). אבל כפי שנאמר עוד לפני - מדובר במותג. גל"צ יכולים אולי להדגיש את העובדה שהתוכנית פונה להורים באשר הם הורים (לחיילים, כמובן). אני לא איש שיווק/מיתוג/פרסום, אז אין לי את הכישורים לכך, אבל אולי משהו בסגנון - "קולה של אמא, לא לאמהות בלבד". כי באמת מדי פעם צצים בתוכנית גם אבות, ולעיתים גם סבתות/סבים.

למעלה