קולולולולולולו
חדשות טובות

פרלמנים

New member
קולולולולולולו../images/Emo65.gifחדשות טובות../images/Emo124.gif

בשעה טובה ומוצלחת אתמול אורית (גן עדן היחידה) ילדה ועכשיו היא אמא לשניים
אין לי עדיין פרטים מדויקים, בטח אורית תעדכן ברגע שהיא תתאפס ותנוח.. מגיע מזל טוב ענק להורים המאושרים וכמובן לתמיר, האח הבכור והמקסים
יאללה-איחולים לשרשר כאן
אהבה וחיבוקים, ג'סיקה

באלי23

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

אורית.. איזו התרגשות . ים של בריאות נחת ואושר אינסופי... רק בשורות טובות וחיוכים. עינבל.

אנגלה3

New member
../images/Emo48.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

אורית המון מזל טוב
בריאות
אושר
וכושר
עכשיו שאת אמא לשניים מחכים לשמוע עדכונים
אנג'לה

כמה נפלא ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo142.gif

המון מזל טובים, אושר לרב. עיצה מאמא מנוסה לשניים (כבר יותר משישה שבועות). לתת לתמיר להוציא את הרגשות שלו. להרעיף עליו אהבה בלי גבול, ולבלות איתו זמן איכות לבד. נשיקות וחיבוקים מכולנו.

ilana k

New member
המון, המון מזל טוב!!!

רק אושר ובריאות וכמובן נחת מהילד!!! נשיקות מכולנו

sigis7

New member
../images/Emo213.gifמ ז ל ט ו ב!!!../images/Emo95.gif../images/Emo213.gif

רוב אושר ובריאות לכולכם! כמה שפחות לילות לבנים! הרבה ס ב ל נ ו ת ושלוה!

טאניוש

New member
המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר בריאות!

אני פה!!!!!!

ראשית, תודה למברכים ולמברכות אנחנו בבית השתחררנו היום, מתה מעייפות כי אתמול הקטנציק במשקל 2.700 כבר הספיק לעשות לנו בית ספר,,,, כל ההתחלות קשות וכנראה שכבר הספקנו לשכוח. כידוע, או שלא, היה לי ניתוח קיסרי מתוכנן בגלל הקיסרי הראשון שלי שלא רציתי לקחת סיכונים,,, ההחלמה קשה והילדון מסתגל ומתרגל, כך שניהם,,,, אנסה לצרף תמונה של הקופיף ששמו בישראל מאור תודה שוב לכולם, חוזרת "לעבודה" אורית

פרלמנים

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo20.gifאוריתוש, ברוכה השבה../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

מותק, איזה כיף שחזרת אלינו... מקווה שהחזקנו את הפורום בסטנדרטים גבוהים בהיעדרך. מאור זה שם מקסים, גם לי ישב בראש השם הזה... כנראה שכבר לא אוכל להשתמש בו (בינתיים בכלל אין כלום בבטן
) איך תמיר מגיב לאח הקטן? אין בעלך? איך הכאבים? לאט לאט תפתחו לכם שגרה, התפרים יחלימו והפשוש יסגל לעצמו הרגלי שינה נורמאליים... (מקווה שיהיה מהיר העניין) את מניקה? אם כן אז תהיי סבלנית-ההתחלה קשה אבל זה שווה את זה
טוב שאת כאן, קחי את זה בקלות. נשיקות
ג'סיקה

למעלה