קולולולולולול!!! יש סימן חיים מהחברה!!

30stm boo

New member
קולולולולולול!!! יש סימן חיים מהחברה!!

טוב זה לא ממש סימן חיים מהם אבל שלחו את זה היום במייל- http://thirtysecondstomars.echoconnect.com/scripts/viewemail.php?TR=YzU4MDQ3LDQ1Myw1LGMw תראו את זה!! יש שם גם כתבה שעשו על 30... ושמישהו יתרגם

הקדמת אותי, אבל הנה התרגום לעברית ../images/Emo9.gif

פעם הבאה תתרגמו גם, לטובת הבנות שלא יודעות אנגלית, זה לא חוכמה רק לעלות.. קיצר, אז הנה התרגום של התוכנית המוזרה של הלהקה.. We are proud to announce the current construction of ATHENAEUM: THE INTERNATIONAL MARS LIBRARY AND ARCHIVE (IMLA). We are looking for your creative contribution and asking you to send us your favorite photos (taken or found), articles (online and off), press, videos, links or anything else 30 Seconds to Mars related at [email protected]. Please make sure it's of the highest possible resolution, size and quality. Thank you. אנחנו גאים להודיע על הקמת של האנת'ניום/אנת'נאום- ספריה וארכיון המאדים הבינלאומי. אנחנו מבקשים את תרומתכם והשתתפותכם, אם יש לכם כתבות (ברשת ולא ברשת), עיתונות, וידאויים, לינקים או כל דבר אחר שקשור ל30STM שילחו לנו ל[email protected]. בבקשו וודאו שמה שאתם שולחים הוא באיכות, בגודל וברוולוציה המירבית. תודה רבה

ועכשיו ההירתמות למשימה

למישהי שמורות כתבות מעיתונים? אני יודעת שיש לי אבך אני צריכה לחפור בארגזים כדי למצוא. היו כתבות בראש 1 ובמעריב לנוער בטוח. אם נתקלתן במשהו ויש לכן, וגם יש לכן סורק.. תגידו לי , שנוכל להעלות!

i am777

New member
לאאאאאאאאא

ממש לא. עם התמונות המזעזעות של ג'ארד מלפני מיליון שנה.... לא נראה לי.

i am777

New member
רגע רגע , שכחתי

ג'ארד לטו , כוסון תשלחי את זה , תשלחי גם ככה הם לא יודעים עברית.

מה זה ANTHENAEUM

כן אני בשוונג, והרעיונות באים לי אחרי שאני שולחת הודעות, אני כזאת מציפנית. אבל אני ממש מתרגשת שיש מהם סימן חיים.. קיצר, הנה לכם פירוש המילה המסובכת הזאת. כיאה לג'ארד וחבורתו.. גם זה נלקח מהשפה היוונית. זהו שם שמשתמשים בו בשמות של מוסדות שונים- המלמדים או מתמחים בדר"כ במדע, אומנות וכן גם בספריות.. השם נגזר מהאלה היוונית את'נה שהיא אלת החוכמ. זהו, הנה תראו, עכשיו השכלנו יותר

יאפ..

הוא אצל אנני במחשב. צריך לבקש ממנה שתשלח להם אותו במייל. אני אצור איתה קשר.

למעלה