קולולולולו,סטו מוי פליסיטט

Sarika

New member
קולולולולו,סטו מוי פליסיטט ../images/Emo13.gif

אסטה סאמנה מי איז´ו מי אלמה, סקאפו אל סרביסיו אל אסקאר, טרז אניו סטובו אן לוגאראס מוי מאלוס, אי יה מאיזה וויז´ה דל אספנטו. בנדצ´ו אל דיו סקאפו, יה פואדו דורמיר מאס בואנו לה נוצ´ה. תרגום: אני מאד מאושרת, השבוע בני נישמתי, סיים את שרותו הצבאי, שלוש שנים מאד קשות (לוחם), זקנתי מהפחד. תודה לאל אני יכולה לישון היטב בלילה

avielss

New member
מצדיע

בקשר לשינה... לא בטוח שתוכלי לישון בשקט ע כ ש י ו מתחילים החיים האמיתיים שלו

Sarika

New member
בקשר לשינה, אנא, תן לי מאה ימים

של חסד, מגיע לי. אני יודעת שעוד יהיו לילות נטולי שינה. כאם יהודיה תמיד תהיה לי סיבה לדאגה.

שריקה נו סטאס אפנסאר

על תשקעי במחשבות את הגרוע ביותר הוא עבר... ברוך השם שהוא מאחרי זה וכמובן גם את.. מה הדאגה עכשיו? לימודים,טיולים? שום דבר לא יותר מפחיד מהמקום מימנו חזר. תשני בשקט פרסיידה מייה
הדאגות לא שוות

רותי ב.

New member
ברוך השם

כי אסטו יה אסטה אטראס די טי. מי קריאו קי די אל ספאנטו נו סי פואדי דורמיר.... עכשיו הרבה מנוחה, לך ולו וקצת חופש אמיתי, מדאגות.

may55

New member
הצלחה לבן בדרך החדשה ושינה טובה

לך אימא שרית שולחת לך תמונה

RORGAD

New member
שריקה קרידה מזל טוב, אכן מזדקנים

מרוב דאגה, תקראי את המסר שכתבתי היום, בכל אופן שיהיה במזל ושיצליח בחיים האזרחיים.

Sarika

New member
../images/Emo51.gifרורגד,קראתי את המסר ,מה

קורה לחברה הצעירים עם כל הנסיעות המטורפות שלהם? עברתי בדיוק כמוך את "החוויה" (דרום אמריקה) עם הבן השני, לאחר ששירת 5 שנים שרות צבאי לא פשוט. באסטה!!!!!! לא רוצה יותר!!!!!

אסתרילו

New member
שריקה-שחרור נעים לך ולו../images/Emo65.gif

עברתי את זה לפני 5 חדשים. לרוגמוס קמינוס מואבוס דה לצ´ה אי מייל שדרכו החדשה תהייה זבת חלב ודבש.

היידה אין בואנה אורה ../images/Emo57.gif

אי אגורה קוואלו וה אזר? נו קרה ויאז´ר פוקו? מי איז´ו סליו און אניו אי פרה מי ארה קומו 10... (וכעתת מה הוא עומד לעשות? הוא לא מתכוון לטייל? הבן שלי נסע לדרום אמריקה לשנה וזה קיצר לי את החיים ב-10 שנים.. מזל בואנו אי סנה קי סטה.

Sarika

New member
../images/Emo51.gif- יה טופו לאבור (מלצרות) אי

סטה אספרנדו אה לוס אמיגוס קסקאפן לצבא, אי סוואן אפארטיר ויאז´ר. הוא מצא עבודה במלצרות ומחכה לחבריו שישתחררו, בכוונתם לטייל. אני מקווה שלא לזמן ארוך ולא למקומות נידחים.

למעלה