קולולוש במעבדה - שרשור נוכחות

parnar

New member
קולולוש במעבדה - שרשור נוכחות

מי מתכנן להגיע ולחגוג את השנה החדשה עם קולולוש ?

mosesg

New member
ווואאאא

היה מטורף!!!! אחת ההופעות!! איזה השתפרות! כל האנרגיה והגרוב המטורף שהיו בהופעות עד עכשיו בא היום כפליים! ואיזה בראס! באמת כל הכבוד על הבראס אחלה ליינים בשירים החדשים בעיקר אני זוכר בשיר COOLOOIOOSH עצמו. באמת נהנתי מאוד! בסוף ההופעה לא הספיק לי רציתי עוד השיר שהכי נהנתי כמובן כמו במשכנות גם הוא just wont stop -גאוני אחלה חומר חדש אחלה הופעה אחלה גרוב (אחלה גיטרות!! ואחלה באס!) ואני רק מחכה שתגידו תאריך בו ישיקו את הדיסק

MenDelSonspirit

New member
מחזק מאוד

באמת שהייתה הופעה לפרצוף. המון הנאה ופאן. הבראס באמת השתדרג מאוד ובאמת אין לי מילים לתאר כמה בן זונה הכל נשמע. אני גם רוצה לזרוק איזו מילה טובה על מלכה באיה שהיו טובים מאוד. הרבה אינפלואנס של צ'ילי פפרס ונשמע לא רע בכלל(חוץ מזה שהסולן צריך לעשות שיעור אצל גל תורן על איך להשתגע באמת P= ) יאללה סופר מריו שליטה! מחכים לדיסק הבא!

OriWinokur

New member
תודה רבה חברים יקירים!!

גם אנחנו נהננו מאוד...היה כיף לחזור לבמה.... גם אנחנו מחכים בקוצר רוח להקליט עוד אלבום אבל אני כבר יכול להגיד לכם שזה יקח עוד די הרבה זמן...אבל רק בגלל שאנחנו עובדים על משהו מאוד רציני לגבי האלבום הזה וזה יקח קצת זמן עד שזה יצא לפועל...

parnar

New member
איזה כיף לשמוע שהייתה הופעה לפנים

כל כך מצפה ל20 לחודש

זילבר2

New member
מדהים מדהים מדהים!!!

קולולוש היקרים, עשיתם זאת שוב.. כל הופעה אני נהנה יותר ויותר וההופעה הזאת הייתה פשוט הדובדבן שבקצפת בזמן האחרון.. תודה רבה על אחלה ערב :)

זילבר2

New member
אני אכתוב ממה שאני זוכר

זה ממש לא בסדר הכרונולוגי של איך שזה היה בהופעה אז להתעלם בבקשה חח Coolooloosh Just wount stop Some Place Yogi (קטע חדש שלא זוכר איך קוראים לו חח) Bandits Set it off Old School Mind and Soul Conception Music Biz

MenDelSonspirit

New member
ד"א ביקורונת בונה

עם כל הכבוד ליובל בשיר של "קולולוש" תביאו איזה כמה זמרות(עדיף בעלות עור שחום, לאותנטיות
) לפזמון. צריך להפוך את זה להרבה יותר עוצמתי. במיוחד שזה כביכול שיר הנושא של להקה =)

parnar

New member
../images/Emo45.gif אני כבר יכול לדמיין את זה

איזה יפה זה יצא

tenaglia

New member
ב-Set It Off התארח סגול 59

ב-Set It Off עלה סגול ודפק אחלה בתים לסירוגין עם רבל סאן. היה חםםםםם.

tenaglia

New member
כן. עלה והתארח ב-SET IT OFF

נתן פריסטייל ואת הבית של "פייט רבל סאן" ובסוף השיר הוא ורבל סאן השתגעו - והתחילו לשיר כל מיני ליינים של ג'יימס בראון...!

למעלה