קולולוש + מארש בתיאטרון ירושלים ב"לובי"

SV Design

New member
קולולוש + מארש בתיאטרון ירושלים ב"לובי"

קולולוש ומארש דונדורמה מופיעים ביחד (כל אחת לבד וגם חלק משותף ביחד..) ב-29 לנובמבר באחת וחצי בצהריים אבל אני עדיין לא בטוח אם זה ב-29 או 30 כי באתר רשום 29 בחוברת רשום 30 לפי מה שחבר שלי אמר.. בכל מקרה יהיה ממש מגניב היית כבר פעם בהופעה שמה בצהריים של פאנקנשטיין זה היה ממש מגניב וכיף.. ואם זה באמת ב-29 אז גם ההופעה של הדג נחש שמה היא באותו יום רק בערב ואז בכלל זה יהיה יום של הופעות למרות שיהיה ממש מעייף... מה שהכי מגניב זה שמארש זה להקה עם 15 נגנים על הבמה וחלק נכבד מהם זה כלי נשיפה ככה שמלא כלי נשיפה מנגנים שירים של קולולוש יהיה ממש מגניב..

SV Design

New member
מארש דונדורמה

להקה ירושלמית שמורכבת מ-15 נגנים עם כלי נשיפה חלקם מוזרים ופחות מוכרים מחצוצרה,סקסופון וטרומבון..וגם עם מתופפים וכלי הקשה... הם מנגנים ג'אז,פ'אנק,כל מיני השפעות לטיניות ואתניות..לא ממש שמעתי..אבל הם טובים.. ובגלל שהכלים שלהם חזקים הם יכולים להופיע במלא מקומות ולצעוד ממקום למקום..כמו במדרחוב בירושלים ובשוק אבל גם יש להם הופעות רגילות במעבדה ובצוללת עוד מעט מוציאים אלבום שני..ונראה לי יש להם גם הופעות בתל אביב ובחיפה ובירושלים בקרוב..להשקת האלבום.. יש להם מייספייס אני חושב ואתר..תחפש בגוגל..ותשמע.. אה וד"א הם עשו לא מזמן הופעה משותפת עם חם ומחמם בום (אם או בלי הבום אני יכול לדעת רשמית ?!) במעבדה שכמובן אתה יודע שיובל מנגן שם גם..אז כנראה שמשם הם החליטו לעשות גם הופעה עם קולולוש...

parnar

New member
זה כבר בלי ה"בום"

לפי מה שהבנתי
אבל לך להופעה איתם, יהיה חתיכת בום !

basbabloon

New member
מארש דונדורמה

(לקח לי שנתיים וחצי ללמוד איך אומרים את זה ואני עדין לא בטוחה..)להקה של מוזיקה בלקנית אבל לא כמו כל האחרות (ויש איזה 29 כאלו..) היא הרבה יותר פאנקית וגאזית... הרעיון שלהם זה מוזיקת מארשים... תזמורת צעידות בגלל זה גם הם מטילים במידרחוב ובמחנה יהודה.... בקיצור מלכים:)

MenDelSonspirit

New member
אחחח...

אין כמו הווייבים של הלובי בצהריים. ערן, מהר גש לחנות הדיסקים הקרובה ורכוש את הדיסק של מארש. למרות שזה לא מגיעה לחצי מהאנרגיות לייב(טוב, זה לא מנע לקנות קולולוש [= ) אני לא אשכח ערב אחד במרקייה שפתאום הם הופיעו. זה עוד ההי אחרי שפתאום אבישי כהן, עומרי מור והמתופף מה-שמו שכחתי הגיחו לפתע. נתנו שואו שעה וקצת. לא עברו 20 דקות ומארש דונדרומה נכנסים לתוך המרקייה ומצעידים את כולם לבחוץ במחיאות כפיים וקריאות... היה אחד המרקיות [=

למעלה