קולולוש נותנים לכם כרטיס להופעה בחינם !

parnar

New member
קולולוש נותנים לכם כרטיס להופעה בחינם !

ב15 לנובמבר יש הופעה חגיגית של קולולוש בלבונטין 7 וקולולוש מחלקים לכם כרטיס להופעה בחינם ! כל מה שעליכם לעשות הוא לפרסם הודעה יצירתית והאנשים שיפרסמו את ההודעות היצירתיות ביותר יזכו בכרטיס חינם להופעה החגיגית, אז יאללה תפעילו את הדמיון ותחשבו על כל הדברים היצירתיים שאתם יכולים לחשוב עליהם. זה יכול להיות משפט, זה יכול להיות שיר, זה יכול להיות תמונות, פשוט תזרמו עם הרעיונות.

יצירתיות

חייבת לספר לכם, שהכרתי את הדג נחש כשהילד שלי התאהב בהם. זה היה כשהם הוציאו את האלבום הראשון. אז, לא היתה ברירה. זו היתה המוסיקה שהרעידה את הקירות בבית, ואת חלל המכונית. ת'אמת. הם אחלה, אהבתי. לפני שבוע, היתה שאלה בשעשועון TV, מה מצויר על עטיפת הדג נחש. אני ידעתי את התשובה, והמתמודד לא ידע, ולכן הפסיד את כל הקופה, וזה אחרי שהוא ידע לענות על שאלות רבות אחרות שאני לא חלמתי לדעת. עכשיו, לדקה אחת חמקנית, הרגשתי מה-זה ידענית (....
) וואלה, היה שווה להיות אמא, ושווה להכיר.

trumpet lover

New member
שיר יצירתי...

באס שמן גיטרה מצטרפת סקציית נשיפה את האוויר חותכת התופים בראש נותנים וכולם על הבמה קופצים אפקטיים מרקידים מהקלידן וצעקות מקפיצות מהסולן ובתוך ההמולה הזאת אתה נמצא תמיד שתלך להופעה של להקות הפ'אנק הישראליות שעושות פה מוזיקה שאין ללהקות אחרות זו מוזיקת הפ'אנק השווה היא קופצנית, גרובית ומדליקה! מקווה שאהבתם את השיר... הוא לתחרות

ובכן, היצירה

יצירתי זה למשל לקחת איזה פיל לבן אומלל להלביש אותו בחליפה צמודה ועניבה למרות שפעם הוא לבש סרבל להעניק לו שביל באמצע שביל בצד תלוי על איזה צד הוא ישן והתעורר בבוקר להפעיל סטופר ולתת לו לרוץ, בשביל הכושר או בשביל הצלם שיחכה לו על החוף ולמדורי הרכילות את תמונתו ידחוף השנהב שבשיניו יהפוך בין רגע לפסנתר כך בקלות הוא יוותר על שיניו תמורת תקליט זהב כי מי צריך לנשוך כשאפשר ליבב כמו כלבלב עצוב ומתקתק ומאוהב או יה, יצרנו פה כוכב. ------------------------------------------ טל.

אגב.

החריזה המאלפת של המילים "בצד" ו"צד" היא מחווה מעומק הלב לאותו יוצר אחד שהתעקש שיונתן יסע הביתה בעזרת האווירון וכמתנה לילד יביא דווקא אווירון. תמיד נשאלת בי השאלה מדוע כל ההכפלה של החרוז המיותר כשאפשר היה פשוט לכתוב שם "עפיפון" והסיפור היה נגמר. ובאופן כללי, יש לי כתובת אימייל. [email protected] טל, כאמור.

למעלה