קולור קלאב הפדיקוריסטית שלי עילפה אותי עם גוון מספר 319. מאיפה מזמינים ואיך חוסמים שיחות מהבנק :P
S sivi massivi New member 15/1/13 #1 קולור קלאב הפדיקוריסטית שלי עילפה אותי עם גוון מספר 319. מאיפה מזמינים ואיך חוסמים שיחות מהבנק
I iefrat New member 15/1/13 #2 לא חוסמים, מזמינים אחד כל פעם בדקי אם כדאי להזמין או עדיף לקנות פה יש מכוני יופי שמוכרים דוגמת מכון היופי בקניון רמת אביב בקומה העליונה /יאקי גלוברי ברמת אביב. במכונים בדיזינגוף ועד יש גם בדוכן בסינמה סיטי סראשון 1 ב 30 2 ב 50
לא חוסמים, מזמינים אחד כל פעם בדקי אם כדאי להזמין או עדיף לקנות פה יש מכוני יופי שמוכרים דוגמת מכון היופי בקניון רמת אביב בקומה העליונה /יאקי גלוברי ברמת אביב. במכונים בדיזינגוף ועד יש גם בדוכן בסינמה סיטי סראשון 1 ב 30 2 ב 50
G GeneticTorture New member 15/1/13 #3 יש גם בסניפים של "נייל סטודיו" שם אני קונה אותם בערך ב-14 שקל (לא זכור לי המחיר המדויק).
D denush New member 18/1/13 #4 בסניף נייל סטודיו ברעננה אמרו לי שרק עם תעודה נותנים את הלקים ב-15, שזה חצי מחיר... המחיר הרגיל זה שלושים.... הייתכן שזה לא ככה בכל הסניפים?
בסניף נייל סטודיו ברעננה אמרו לי שרק עם תעודה נותנים את הלקים ב-15, שזה חצי מחיר... המחיר הרגיל זה שלושים.... הייתכן שזה לא ככה בכל הסניפים?