קולות החיילים!!! מי פה? אסף לא משדר היום במקומו יש את לירן נחטיגל(מקווה שלא טעיתי) שזה נחמד מאוד
R RJlake New member 22/6/06 #1 קולות החיילים!!! מי פה? אסף לא משדר היום במקומו יש את לירן נחטיגל(מקווה שלא טעיתי ) שזה נחמד מאוד
R RJlake New member 22/6/06 #5 כן הבנתי..../images/Emo13.gif אבל יש גם לירן או אלירן...מה השם משפחה שלו?
M McCriminal New member 23/6/06 #8 לא כדי לפגוע אבל- זה מה זה נראה כמו שם שכתוב בשגיאות כתיב. עירא נחטיגל, אבל הוא ממש אחלה, אין כמו השעתיים האחרונות של סופ"ש רגוע בין 00:00-02:00 אחרי המצעד של מוצ"ש, פשוט כיף לשמוע אותו שם.
לא כדי לפגוע אבל- זה מה זה נראה כמו שם שכתוב בשגיאות כתיב. עירא נחטיגל, אבל הוא ממש אחלה, אין כמו השעתיים האחרונות של סופ"ש רגוע בין 00:00-02:00 אחרי המצעד של מוצ"ש, פשוט כיף לשמוע אותו שם.
R RJlake New member 23/6/06 #9 ../images/Emo6.gif זה נכון....והוא באמת טוב... מזכיר קצת את עמרי...משו בקול שלו...
R RJlake New member 22/6/06 #3 יו רק עכשיו שמתי לב כמה הצפתי את הפורום היום! ושמתי לב שהרדיו דלוק על גללג"צ משעה 11 בבוקר... ליאורה חזרי ואל תגרמי לי לדבר לעצמי
יו רק עכשיו שמתי לב כמה הצפתי את הפורום היום! ושמתי לב שהרדיו דלוק על גללג"צ משעה 11 בבוקר... ליאורה חזרי ואל תגרמי לי לדבר לעצמי
L limors2 Active member 23/6/06 #10 לא הייתי../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif וברכבת חשבתי ששמעתי את אסף מוזר בעיות השמיעה שלי מחריפות
לא הייתי../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif וברכבת חשבתי ששמעתי את אסף מוזר בעיות השמיעה שלי מחריפות