קולות החיילים(: מי פה?!
D dragonit12 New member 28/12/06 #4 אהבה קצרה../images/Emo99.gif וואי מלא שנים שלא שמעתי ת'שיר הזהה!!
D dragonit12 New member 28/12/06 #5 אסף.. אולי אתה תבוא לביקור קצר?! אפחד לא פה... והשירים טובים שיר בעיפרון-בית הבובות המכשפות-המכשפות
D dragonit12 New member 28/12/06 #6 ../images/Emo99.gifתראי זה אני../images/Emo99.gif מזה התרגלתי שהם מקום ראשון... אבל חפיף עכשיו נהנה מהשיר
../images/Emo99.gifתראי זה אני../images/Emo99.gif מזה התרגלתי שהם מקום ראשון... אבל חפיף עכשיו נהנה מהשיר
R redgirl2 New member 28/12/06 #7 שלוםםםםם ../images/Emo9.gif יש לי שאלה.. קודם כל השירים בשעה הקודמת היו מעוליםםםםםםם והשאלה שלי היא כזאת..מה הם אמרו (החיילים) גדוד (מספר כלשהו) משו גרניט?! מזה המשו!? וגם מה נשמעעע ואיך עבר היום!?
שלוםםםםם ../images/Emo9.gif יש לי שאלה.. קודם כל השירים בשעה הקודמת היו מעוליםםםםםםם והשאלה שלי היא כזאת..מה הם אמרו (החיילים) גדוד (מספר כלשהו) משו גרניט?! מזה המשו!? וגם מה נשמעעע ואיך עבר היום!?
R redgirl2 New member 28/12/06 #10 לאלאלא..התכוונתי מה גרניט..חחח כי הם אמרו משו כמו להבים גרניט...לודעת המצאתי מילה עכשיו מה בא במקום "להבים"
לאלאלא..התכוונתי מה גרניט..חחח כי הם אמרו משו כמו להבים גרניט...לודעת המצאתי מילה עכשיו מה בא במקום "להבים"
D dragonit12 New member 28/12/06 #16 לא נמאס לו אסף אוהב לענות לאנשים הוא עוד מעט יענה.. הוא קצת עסוק..
D dragonit12 New member 28/12/06 #28 תודה למה כבוד?! אתה שם?! לא נכון.. תותחנים זה הכי אחי אני מתגעגעת לאחיי אוףף שיחזור כברר!!!
R redgirl2 New member 28/12/06 #29 ידעתי שזה היה משו מוזר! תודה!! התווכחנו בנסיעה מה הם אמרו..כי שמענו ואחרי שניה שכחנו.. זה הגיל..פתאום שוכחים דברים וזה זה שם מצחיק! שוב תודה! אסףף אם לא נמאס לך אף פעם אז מה שלומך!?
ידעתי שזה היה משו מוזר! תודה!! התווכחנו בנסיעה מה הם אמרו..כי שמענו ואחרי שניה שכחנו.. זה הגיל..פתאום שוכחים דברים וזה זה שם מצחיק! שוב תודה! אסףף אם לא נמאס לך אף פעם אז מה שלומך!?
T tkuihehr New member 28/12/06 #31 איזה שרשור משונה אני, בתור אחד שלא שמע את החיילים, קורא את הגלישה הזאת באשכול, ואומר לעצמי "על מה לעזאזל החנונים האלה מדברים?", עכשיו, בגלל שאני יודע שאתם לא חנונים, אז זה עובר ליידי, אבל רק שתדעו איך זה נראה מהצד
איזה שרשור משונה אני, בתור אחד שלא שמע את החיילים, קורא את הגלישה הזאת באשכול, ואומר לעצמי "על מה לעזאזל החנונים האלה מדברים?", עכשיו, בגלל שאני יודע שאתם לא חנונים, אז זה עובר ליידי, אבל רק שתדעו איך זה נראה מהצד
R redgirl2 New member 28/12/06 #35 ../images/Emo6.gif ככה? חנונים!? טוב,חנונים שמחים! אני שמחה לי! סופשבועעעעע אלוןןן מה נשמע?!..איך היה אתמול!?
../images/Emo6.gif ככה? חנונים!? טוב,חנונים שמחים! אני שמחה לי! סופשבועעעעע אלוןןן מה נשמע?!..איך היה אתמול!?
D dragonit12 New member 28/12/06 #47 חחח../images/Emo6.gif זה יותר שרשור חירפונים... מה שלומך?! מרגיש יותר טוב?!