קולות נחשים???

talit2

New member
קולות נחשים???

שלום רב לכולם, אני מאד שמחה למצא את הפורום הזה! אני גרה בהרי ירושלים (המערביים). יש לנו בסוף הרחוב עשבים שוטים יבשים. לפני כשבועיים, טיילתי עם ביתי שם. פתאום שמעתי קול שנשמע כמו געגוע ברווז חנוק, או להבדיל חצוצרה שסותמים לה את הפיה, ומיד אחרי זה, זחילה של נחש בתוך העשבים. לאחר עוד שבוע, רק שמעתי את הקול, ולא ראיתי שום דבר. היכול להיות שנחש משמיע קול?
אגב, אני מפחדת מהם...

HyperViper

New member
קצת קשה לדעת

...בלי לשמוע את הקול, אבל בהחלט אפשרי, לא חסרים נחשים באיזור. אין ממה לפחד, פשוט לנקוט באמצעי זהירות כמו נעליים גבוהות ולהסתכל איפה דורכים...

talit2

New member
אז אפשרי

שנחש משמיע קולות? לא ידעתי שיש לו מיתרי קול, או משהו כזה... בכל מקרה, זה נכון שאני מפחדת, אבל גם לא. כלומר, נפגשתי בנחש לפני כשנתיים בגינה. בפוקס לא דרכתי עליו. כ"כ נבהלנו הוא ואני...
שאני קפצתי אחורה והוא זחל למקום אחר. להפתעתי לא כ"כ נבהלתי אבל בהחלט לקחתי את זה כמפגש סימבולי לחיים. (מה נחש מסמל, ולמה דוקא בתקופה ההיא בחיים). היה מרתק!

naja

New member
נחשים יכולים לנשוף.

יתכן ושמעת נשיפה( הזכיר לך במשהו צינור מים שהתפוצץ?). הקולות העיקריים שנחשים באזורך משמיעים הם נשיפות. זו הדרך שלהם להרתיע את האוייבים שלהם או מישהו שסתם מתקדם לעברם ועשוי לדרוך עליהם.

talit2

New member
לא זו לא היתה נשיפה

כששמעתי את זה, ממש ניסיתי לדמות את זה למשהו, כדי שאוכל לשאול. חצוצרה עמומה, או ברווז עמום..

למעלה