קולות

Mוניk

New member
קולות../images/Emo103.gif

דיברת אלי זה היה לרגע דיברנו רק על... ולאט לאט הדיבור נעשה צפופ הקולות נעשו יותר אנושיים עם רמז ל..... בקול אני כאילו רואה אותך בקולי אתה חש אותי קורא אותי קולי הפנימי מזהיר מפני... מפני הקולות מפני הבאות הקולות קיבלו... אבל זה רק קול זו תחושה מוזרה משו קולך עושה לי את זה בקולך אני מרגישה בקולך אני חשה זה קול עם תחושה זה קול אנושי זה קול מלא רגש קולך מעביר בי רטט הקול הבס שלך עושה לי טוב קולות או הזיה ממתינה לקול שלך

טאKילה

New member
קולך כמו מנגינה..../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

קולך בוקע כמו מנגינה,, אתה לי כקדם עד הסוף,, אתה לי דם הלב,, מסמיק סמוק ומבריק,, אני קשובה לנגינתך,, ממך אליך ועליך,, אתה לי חבויי וגלויי,, אתה לי זר ומוכר.. חוט לבי ישזר ללבבך,, אעצום את עיניי,, אקרא בעינייך,, את מבטך המסור,, אני חשה אתה ואני,, והדממה בעמקי החשכה,, תתקרב קח את ידי,, אצייר על גופך תשוקתי,, בכריות אצבעותיי,, אצבע לך רגעים בוורוד,, גופך מבריק בצוף לח,, בוא נשטוף את תאוותינו,, ארקד לך על מצע מוזהב,, מול שפע שמים והשמש,, וליבינו ירקיע אל על.. אתה לי צליל מנגינה,, אתה לי דם הלב,, אני קשובה לתשוקתך,, נגן לי עוד נגן לי אהבה..

Mוניk

New member
וואווו טאקי../images/Emo24.gif

איזו שירה איזה ניגונים יאמי מאמי אהבתי

השתיקה

אם היו שואלים אותי איזו חיה הייתי רוצה להיות, הייתי עונה, רוצה להיות אריה. כי כשאני מולך- אני שותקת. שותקת כמו דג. המילים נאטמות בתוך הפה ולא יוצאות. ואני שותקת. שתיקה מתוקה. שאם היית מבין אותי היית מבין את משמעותה. אם הייתי אריה, הייתי שואגת לך, ובקולי קולות מכריזה, שאני אוהבת אותך, בדיוק כמו שאתה. אבל אני - אמשיך לשתוק. לא אודה באהבה, ואמשיך לחייך אלייך בתקווה שיום אחד תבין את השתיקה.

פ ש ו ט י

New member
שקט רועש...

לפעמים השתיקה היא יותר ממילים זמנים שחולפים קושרים עצמם ברגעים בשקט רועש ומתעצם לחור בפנים דממה חיצונית מתגלגלת כרעם בין עננים…. לפעמים געגועים הם רגעים של נגיעות תשוקות שפוזרו לאלפי רסיסי טעימות הנשימה הכבדה לוחצת על סרעפת מבקשת לצאת מהלב ללטף גוף כמעטפת…. ולפעמים כל המילים שבעולם לא יצליחו לצייר מבט אחד שבתוך עיניים נגלה...

הצל

כמו המים שהגוף יוצר אתה נוטף כשאני הצל מכבה את האור כשביחד נוצר חום כשהשמש מקרינה והרוח דיי קרירה יש כמה חלקים שקורנים וזה יוצר קירבה מפסלת בליטוף את מה שאוהבת גם עד ש.. נ...מות וביחד מהחושך כשעלים שרים בחוץ כשעוזב הצל תבוא המציאות והיום שמרגיע את הצעד .. שבא ברעד כמו שני חלקים שבלי ביחד לא יפעלו

קול עולה ... ../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

בתרועה, אי שם בעולם המדיה ... קול עמוק, חושני ומיוחד... מוניק לאויר מעלה... מחכה לבאות בשקיקה...
לה יענו בערגה... טאקילה וחן בעדנה, זאת התחלה לבניית להקה זאת התחלה לקונצרט של אהבה ...
בפשטות טהורה, פשוטי, ביופי הנבל, ונוי צליל יה תעלה עוד סולם, לליווי המנגינה ...
חצי זיוה את שאגתה רוצה לשאוג, אל אותו האהוב ... יושב הוא לה שם מעבר לקו הדימיון ...
שם יושב לו איש לילה, בדד, מחכה הוא לצליל אהבה, מחכה לסימן מאותה אהובה ...
היא לא רק נזירה, מיוחדת וכה מתוקה, פורצת אל תוך המנגינה בסולו קטן רוצה אהבה ...
מולוקו לה עונה בקצב אחיד, נותן הוא לכל רקע בהיר בתופים יושב מאחור, מתופף הוא בכל יכולתו ...
כך יעלו הצלילים, יתמזגו, גם כל אלה אשר כאן לא הוזכרו... את קולם ישאו הם ... בדף הפורום, כך יחדיו, בסימפוניה אדירה ... זה אל זה ישלחו אהבה... יושב לי, כאן..., וקורא בשקיקה, כל מילה וכל תו, לומד את המנגינה ... מאזין לצלילים הבוקעים ועולים מתוכה .... מקשיב אל לב המנגינה . . . איזו הרמוניה, איזו תבונה, מלב אל לב ... בקונצרט ענק של אהבה, וירטואלית ...

אשליות טהורות.. אתה פשוט מקסים!

תמיד המלים שלך מעוררות השראה.. צליל מיתרך עולה וגואה בלהט התשוקה מצמיד אותי אליך.. גוף לגוף מתמזגים אני היא אותה אישה והרוח, רוח שטות אן היא נעלמה התפוגגה האם זו אהבה חדשה.. או אהבה נושנה שהתחדשה הצוחקת לבֵעֳלַה ואומרת הנה הגעתי עם משב רוח קל פלחתי את דרכי אליך חזרה אהובי להפיח עליך אהבה מחדש טיפה אחת גדולה של תשוקה ותאווה שתוריד מעליך את אותה שיגרה נושנה...

טאKילה

New member
קולך מלטף עוטף..../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

קולך מלטף עוטף אותך אני אוהבת לגלות בשירה אתה מקשט ברכות מילים ענוגות עינייך הטובות יפות מראה, נוגעות בחדות פותחות את רזי הלב ממרחק התקרבנו השתרענו בחוף המוזהב בו תהלך נפשנו בתקווה בערגה,בכמיהה,בתשוקה המוציאה מתוך הגוף אהבה כנהרות הנשפכים אל הים..
אשליות טהורות..

עטיפה . . . ../images/Emo77.gif

של מתנה, תמיד מעלה את הרטט הקט בלב מקבלה, מה טמון הוא לי שם בתוך העטיפה ... אולי, עגיל מוזהב או שרשרת פנינים קסומות ואולי, רק כרטיס ברכה, כזה שכתוב בכתב יד, לא כזה, שקונים בחנות של מוצרי נייר... בין כל מאות הברכות ... זאת, הברכה בכתב יד של אוהב בו המילים חודרות אל הלב בו רואים את כתמי הדמעות ככה בשקט רובצות בו את הרגש, בעודף של דיו, מרוח הוא, מחבר את האותיות לעיתים גם זעקה, עולה לה, ככה בתוך הנייר חרוטות ערוגות, ערוגות אל עובי הדף . . ., עטיפה
ניתן לקנות או לעשות זאת בעצמך, ניתן אותה בצבעים או פשוטה ודלה אך מה היא עוטפת זאת החידה גבר או אישה לב אוהב או תאוה לערב אחד עלם או עלמה מה חבוי בתוך אותה עטיפה, האפשר לגלות את תוכה על פי צבעה או צורתה מי עיני נשר לו מי אשר ראשו יושב במקומו מי אשר ליבו פתוח לראות את האמת אשר עטופה היא, סגורה, בתוך עטיפה, ואת לא שולחת לי אף מתנה שולחת את לי מילות אהבה עוטפת אותן במשל ונמשל מציירת אותן בנופי העולם מנגנת אותן בצלילי מקהלה ממתיקה
את אותיותייך כחלת דבש אני לך כאן, ללא כסות, ללא עטיפה אני לך כאן, מגלה אהבה
כותב לך אותיותיי הישר מהלב אורג את מילותיי מתוך הנשמה רוצה בך אהבה רוצה בך בוירטואליה לא בגידה, ולא קנאה, פשוט אהבה תמימה אהבה במילים אהבה בדמיון אהבה ללא גבול של גוף או של קול אהבה כלואה בתוך עולמה, פורחת היא אי-שם בשכינה, מחכה לחיבור בין איש ואישה, בגילגול אחרון כאן עליי אדמה . . .

טאKילה

New member
איתך אש התאווה..../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

איתך אש התאווה מחייה את גופי ופניי מוארים בך אתה מלטף אותי לוחש לי תשוקה סוחף במילים ושירה עיניי נעצמות ליבי התכסה בחלומות הסתכלתי מעבר לכתפיי ראיתי אותך נוגע וחיוך על פנייך אני רוצה לנשק אותך לחוש אותך לדעת אותך תצל עלי בגופך החמים חרטתי שמך על לוח ליבי אהובי לילי משומש בחלומות ציירתי על גופך תשוקתי מתוך עורקי דמי עד כלות אתה לי תשוקה אתה אהבה אתה לי מנגינה ושירה..

למעלה