"קולו הטיבעי של השטן" = מדענים איתרו ...

"קולו הטיבעי של השטן" = מדענים איתרו ...

האם יתכן שמדענים איתרו תדר שבו השטן משמיע את דבריו ללא הפסקה ... וחברות התקשורת כיוונו לשם את צלחות הלוויין והקול מועבר בכבלים לכל בית בישראל?

pix37

New member

cwen

New member
זה מועבר דרך האינטרנט

אני מציעה לך להפסיק להשתמש באינטרנט.

האם יתכן שהשטן מדבר מ"יפו"?

הרי מדובר בסוד שאף אחד לא יגלה לנו כי זה "פטנט עולמי" אבל בכל זאת יש לי אינדיקציה שמדובר ב"יפו"....ןאם זה כך כדאי לעיר תל-אביב לבצע "הנתקות מרצון" מחלקה ההוא. האינדיקציה היא - הפיגוע ברחוב יפו ((אמנם בירושלים))...פרטים בגוגל.

cwen

New member
אני לגמרי רצינית

השטן עובר דרך דפי האינטרנט, נכנס לעיניים כשקוראים בהם ומתנחל ככה במוח. הדרך היחידה שלך להנצל היא להפסיק להשתמש באינטרנט!

אותי הוא כבר תפס, אז מאוחר מדי, אבל אותך עוד אפשר להציל.

אני בקטע של "בת-קול מהשטן" חידה עתיקה .......

הנושא הזה של "יצאה בת קול" שאנחנו מכירים .... נשאלת השאלה אם יש גם "מקבילה" שהיא "בת קול מהשטן". לא זכור לי עיסוק בסוגיה הזאת כי "תוכנית הלימודים מראש לא כוללת אפשרות כזאת כדי שלא נדע לזהות רוע מכוון ונחשוב שהוא קיים רק במחשבות-השוא של חולי נפש ((מזימה של תחום הפסיכיאטריה.... לתייג את כל מי שמצליח לזהות-רוע כחולה-נפש ו"לטפל" בו אישית לוחצת)). ובכן איפוא הייתי - האם "בת קול" היא פטנט ייחודי לאלוהים או שיש גם לשטן תדרים משלו ודרך להשמע . נמשיך קצת את הרעיון - ונניח שהצלחנו לזהות את התדרים הללו - הן של אלוהים והן של השטן .... אז יש כאן הורדת ידיים - קולו של מי ישמע חזק וברור יותר = ואיך נדע להבדיל כמובן . כאן נכנסים המדענים לתמונה = מודדים את התדרים הללו = וביכולתם לחסום אותם בדרכים ט כ נ ו ל ו ג י ו ת והנדסיות וביכולתם לשדרג אותם . סיפור טכני לחלוטין. יתכן שאני טועה ו"קול השטן" לא נשמע מיפו זאת השערה שלי אבל מדובר בסתם אינטואיציה ותו לא . אולי בכלל השטן פעיל יותר בחו"ל - באיזור פולניה . אולי במצרים - אשמח לשמוע דיעות שונות

במעורפל...מצאתי משהו.....

משהו מטושטש..... רחוק..... קצה קצהו של קרחון "מחוק"... יש כמה פרשות שקשורות ל"בתי החולים באיזור יפו"... wawoo ........דונולו דג"אני ווולפסון ..... מתחברים לרצח של ד"ר דוויד ניב ...... - לא סתם מיקמו שם את גלי-צה"ל

"בית החולים אברבנאל" = זאת הוכחה?....

ישנה פרשה של הקמת בית החולים ב"תל גיבורים" צריך לקרוא קצת חומר - אולי גם זה קשור. לצורך הענין כללתי את "בת ים" באזור "קול השטן".... בגלל בית החולים "אברבנאל".

ספקטוגרפיה אקוסטית -לא מתורגם לעיברית......

כל החומר שקיים באנגלית בנושא של "ספקטוגרפיה אקוסטית" בויקיפדיה .... לא מתורגם לעיברית. אני אנסה איך שהוא לתת כמה מילים בשביל להקל על מי שלגמרי רחוק מזה . תוכנות גרפיות מראות חזותית כיום את כל התחום האקוסטי. למשל - אתה כביכול רואה אורכי גל ומודד אורך גל משודר "ויזואלית" . כל התחום עבר המרה לתחום החזותי והציבעוני . גם השידור וגם הקליטה וגם המדידה ... עברו פישוט משמעותי . אבל יש מי שרוצה שנמשיך לגשש באפילה ונחשוב שזה עדיין מדע בידיוני. לצערי האנגלית שלי לא-שימושית בענינים האלה ואני קוראת לכולנו לשלב ידיים בתחום הזה - על מנת למנוע את תיאטרון הבובות ותזמורת הבצורת שמביאים לשואה פשוטו כמשמעו. ודרך אגב - לומדים את זה באוניברסיטה ... למשל מצאתי את שמו של המרצה - ד"ר ישראל שק (( פעיל בארגון יוצאי זמושץ-פולין )). לא פנטזיה לא בידיוני ....פשוט אנחנו לא מבינים כלום בטכנולוגיות שידור וזה נראה לנו מסובך לביצוע. ובכן התקדמנו מעט במחקר - המשיכו בבקשה על מנת למנוע תאונות דרכים למשל

טעיתי ואני מתקנת - psychoacoustics

זה הענין . ועכשיו לילה טוב ..... ורק על מנת להדגיש - השאלה היתה האם "קול השטן" נובע באופן טיבעי ממיקום כלשהו שמקבל הגברה ע"י אנטנות או שמדובר בחיקוי של קול-השטן ומשודר לאזניים של חפים מפשע שחושבים שהקול הוא קולם הפנימי .

cwen

New member
ממש לא

אם תשים לב, היא לא התייחסה אפילו למילה ממה שכתבתי, כך שהיא כנראה על אוטומט.

subatoi

New member
האשמה היא של תפוז

שלא חוסמים או משהו את המשתמש שפותח מיליון יוזרים כבר שנים. זה לא חדש, זה קורה כבר שנים.

cwen

New member
ואיך תחסום אותו ספציפית?

כתובות IP משתנות. גם מחשבים אפשר להחליף.

subatoi

New member
לגבי כתובות IP אני לא ממש בקיא.

יש כזה דבר חסימות IP, לא? מתי זה מתחלף?

לגבי מחשבים - לא נראה לי שהבחור/ה מחליף/ה מחשב בתדירות של החלפת היוזרים המטורפת, ככה שכנראה לא חוסמים אותו לעומק, אלא רק יוזר.

למעלה