קוליטיס - מה יקרה בעתיד???

קוליטיס - מה יקרה בעתיד???

אחייניתי, ילדה מקסימה בת 10, חלתה בקוליטיס לפני כחדשיים. מאז היא עדיין מאושפזת, מקבלת כל מיני טיפולים ותרופות, עדיין אינה אוכלת כלום (מקבלת TPN בוריד). שאלתי היא האם מדובר במחלה חולפת, כלומר שהיא תצא מזה לחלוטין, או שזו מחלה כרונית שתמשיך ותלווה אותה בצורה זו או אחרת בהמשך החיים? כמו כן, אשמח לקבל המלצות לפעילויות או ספרים בנושא התמודדות עם אשפוז מתמשך. בתודה מראש

מחלות מעי דלקתיות

לאחר תקופה כל כך ארוכה בבית חולים- על טי פי אן ועם המון תרופות- נשמע לי שהכי טוב לשוחח עם הרופאים שלה מחלות מעי דלקתיות הנן בהגדרה מחלות כרוניות- תקראי בסקירה בחלק העליון של הקהילה בנושא בואי נאחל לה בריאות רבה ואז תוכלו להתכוונן לגבי העתיד בהצלחה

עומר173

New member
TPN

אני בעצמי חולה קרוהן והייתי מאושפז 5 שבועות בבית חולים עם TPN שאני ממשיך להתחבר אליו עכשוו בבית בעזרת ט"טבע ביתי" וזה הטיפול הכי טוב (אמנם ממושך) לחולי קרוהן מפני שהוא מאפשר בעצם למעיים ללא לפעול וככה תהליך הריפוי יהיה אפקטיבי יותר.

עומר173

New member
מחלות מעי דלקתיות

כוליטיס זו מחלה כרונית שהיא בעצם לא עוברת-לכול החיים. אי אפשר להתרפא מהמחלה אבל אפשר לדאוג בעזרת טיפול תרופתי ותזונה מתאימה לדכא את הסימפטומים .יצא ספר חדש על מחלות מעי דלקתיות של הוצאת "כתר" והמחברים שלו זה ד"ר יהודה חוברס מאיכילוב נדמה לי-מומלץ לקנות אותו.

למעלה