קולינה השופט המשחק ארגנטינה-אנגליה

דן צ

New member
קולינה הוא....

השופט האיטלקי הקירח????? השחקנים פוחדים ממנו פחד מוות. הוא מתאים למשחק הזה

Luke

New member
בטח הכי טוב..הוא הושעה באיטליה

גם הוא מוכר משחקים (וזה לא בצחוק)

אורדי12

New member
הושעה באיטליה ושופט במונדיאל ובליגת

האלופות במשחקים בכירים? או שהתכוונת שהוא הושעה בעבר?

Luke

New member
עכשיו עכשיו מותק..

במחזור הלפני האחרון ההתאחדות האיטלקית העמידה אותו לוועדת משמעת בחשד (מאוד מבוסס) שמכר משחק נדמה לי לטובת אינטר..אני לא יודע אם ההשעיה התקבלה באופן סופי ..אבל יהיו לי יותר פרטים בהמשך

Luke

New member
מחר במשך היום אני אמצא את הסיפור

ואת הפרטים המדוייקים.

דן צ

New member
אתם יודעים מה?

אם זה יתברר כדבר נכון אזי זאת מכה ענקית לכדורגל העולמי , זה יהיה בסדר גודל עולמי כי השופט הזה מוכר כל כך , ולא יודע הוא נראה לי מאוד אמין ועקרוני , ממש מאכזב, אני בשוק . הלווי שיתברר כי זה סתם שטויות

אמירש

New member
אני בטוח שזה לא נכון

אין סיכוי ששופט כמו קולינה ימכור משחקים, וחוצמזה, מה הוא צריך למכור משחקים? אין לו מספיק כסף? הבנאדם מיליונר!

Luke

New member
מה הקשר?????

קודם מי אמר שהוא מיליונר?? ממה??? משיפוט?? איפה אתה חיי? למה גרובלר מכר משחקים חסר לו כסף?

Luke

New member
ביררתי ויש אסמכתא

אבי מלר אמר את זה באחד ממשחקי ליגת האלופות (העלובות) קולינה שפט במשחק של יובנטוס כמה משחקים לסיום העונה, השיפוט שלו היה חד צדדי לטובת יובנטוס שההתאחדות האיטלקית השעתה אותו באופן "לא רישמי" אבל מאז המשחק ההוא ועד לסיום העונה הוא לא שפט. למה לא רישמי אתם שואלים? להתאחדות האיטלקית פתרונים, אולי כדי לא לעורר סערה גדולה מדיי לפני המונדיאל...

דן צ

New member
"לא רישמי"

אני מבין כי לא נפתחו נגד קולינה הליכים כל שהם אם זה במשטרה ואם זה בפיפ"א , יכול להיות שהשתיקו את הדבר כדי לא להשעות אותו מהמונדיאל

למעלה