קולי נאלם ליבי נרגש - נפגשנו בתיאטרון ירושלים

קולי נאלם ליבי נרגש - נפגשנו בתיאטרון ירושלים

לא בא לשכונה בחור חדש. באו שלושה וותיקים ללובי של תיאטרון ירושלים, וזה הרבה יותר טוב (אם כי לי מספיק כשחושבים על ארבעת החלקים החסרים בפאזל). הופעה שניה של "נפגשנו" שאני רואה. וזה מרגש כמו לראות הופעה בפעם הראשונה (ובאמת קולי נאלם וליבי נרגש). יצחק קלפטר, אלון אולארצ'יק ואפריים שמיר נותנים שואו נקי מפוזות. ארסנל השירים שלהם כל כך חזק וכל כך מושרש בתרבות הישראלית שגם אחרי שעה וחצי של הופעה מלאת להיטים, אתה מגלה שיש להם עוד לפחות שעתיים כאלה במחסן. וזה עוד לפני שאני סופר את שארית הפאזל שמי ייתן ותצטרף ותשלב כוחות שוב במהרה בימינו אמן. למען עתידנו ועתיד ילדינו. רשימת השירים (מועתקת מהרשימה של אלון אולארצ'יק): דמיון חופי בא לשכונה בחור חדש ערב של יום בהיר צליל מכוון בואי נגיד שאני שלך הידעת את הדרך שיר אהבה בדואי בואי נתחבק נכון את יפה כל דבר קאט פה קבור הכלב היא כל כך יפה שיעור מולדת האהבה שלי היא לא האהבה שלו בחברת עצמי היא הולכת בדרכים רוקד לקול הבנות ________________ נפגשנו יו-יה _______________ (כאן היה רשום "ילד מזדקן" שלא בוצע) שבת שלום. רוצו לפגוש בשלישיה הזו שמלווה בעמית הראל (קלידים) ואשר פדי (תופים) ששניהם עושים עבודה מופלאה. נ.ב.: זה סגר לי שבוע די "כוורתי": +
בשישי שעבר רכשתי את ספרו החדש של דני סנדרסון "עור התוף של קרדיף" ואני קורא אותו במשורה כדי שלא ייגמר לי מהר מדי. מומלץ מאוד.

למעלה