קולנוע? אין? אווט?

קולנוע? אין? אווט?

שמעו... חשבתם שמסיבות זה "הדבר"?! אז זהו שלא! היום,נו אתמול...בערך בשעה שמונה שלושים חברתי הטובה מתקשרת בשאלה "חן בא לך לבוא איתי לסרט!?" ישבתי עם עצמי וחשבתי טוב,בבית אין לי מה לעשות זה בטוח,למסיבה אין מצב שאני יוצאת היום כמובן,מחר בבוקר עובדים. ללכת לשבת עם החבר'ה באיזה גן ציבורי ולעשן כמה אפשר אז יאללה מה יקרה עם נלך פעם בשנה לסרט!? שאגב אמא עשתה מנוי לסרטים ואנחנו נכנסים חינם אז עוד יותר טוב. טוב...התארגנתי לי לבשתי חצאית ארוכה בסגנון "ילדי הפרחים" גופיה שמתאימה סידתי ת'שיער ויצאתי לאוטו בדרך אליה שמעתי לי מוזיקה פוזה לגמרי בכיף שלי. אספתי אותה והגענו ל"רב חן" טוב יש לנו שתי אופציות "ברוס הגדול מכולם" ו"אקסמן2" כמובן שאני החלטתי איזה סרט וזה היה "אקסמן". קיבלנו את המקומות שלנו בכיף התישבנו לנו איך שנוח לכל אחת מאיתנו וסבבה התחיל הסרט ובאמת סרט בןןןןןןןןןןןןן זונה! מומלץ ביותר...אני לא אספר לכם מה היה וזה בשביל שתלכו ותראו. כמובן שבאמצע סצינה הם החליטו לעשות לנו את ההפסקה סבבה יצאנו החוצה לסגריה קנינו שתיה וחזרנו.נגמר הסרט בסוף הכי מרגש בעולם >היא מתה בסוף :(< ויצאנו החוצה הלכנו לנו לבית קפה ישבנו רכלנו הכרנו אנשים וחזרנו בלב שקט הביתה, כמובן שבדרך עצרנו בגן שלנו להגיד שלום לכולם וכמובן שנסענו לנו בפוזה שלנו אבל תאמינו לי, אין כמו הערב הזה. גם לא חזרנו מאוחר וגם נהנו ועכשיו,ישר לישון כי מחר עובדים. המשך ערב מהנה שיהיה לכולם. חן

../images/Emo45.gif זה באמת כיף ללכת מדי פעם

גם לסרט.. קצת לשנות אווירה

מאיה1983

New member
זה באמת כיף

ללכת מידי פעם לסרט. אני ראיתי לא מזמן "ברוס הגדול מכולם" וזה היה ממש מצחיק. גם המחירים של הכרטיסים ירדו ל25 ש''ח ברב חן לקיץ אז זה בכלל שווה. חוצמזה שבקולנוע קריר ונעים להבדיל מהחוםםםםםםם שיש בחוץץץץ

cutey

New member
נכון..

אני יצאתי שלשום לסרט-ברוס הגדול מכולם,והיה ממש כיף. וסרט מומלץ!!

O Boy

New member
כמה זמן לא הייתי בקולנוע...

חחח כמעט ששכחתי מה זה. אני אוהב לקחת סרטים מהוידאומט - יותר נחמד לדעתי

לפי דעתי ללכת לקולנוע יותר שווה../images/Emo13.gif

אני אישית מזמין לפעמים סרטים מההום סינמה או שאני מזמין סרט די וי די לדי וי די (מן הסתם) יש לי גם וידאו אבל אני לא אוהב וידיואים..
מה שכן - כל הקטע של הדי וי די זה ממש כמו אולם קולנוע קטן וביתי.. שגם זה שווההההה
אבל אין כמו אווירה של בית קולנוע

אני מאוד אוהבת בתי קולנוע!!!!!!!!!!

ואין כמו סינמה סיטי שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

סינמה סיטי לא כ-זה שולט....

אני לא הכי התלהבתי מהמקום.. כאילו נחמד שם והכלל אווירה כיפית אבל זה לא כ--זה שולט כמו שהרבה אומרים

cutey

New member
מה זה בדיוק סינמה סיטי?

שמעתי על זה אבל...במה זה שונה מקולנוע רגיל?

אמממ זה בניין גדולללללל

עם 21 אולמות קולנוע חוץ מרוב האולמות שהם אולמות קולנוע רגילים יש עוד כל מיני אולמות.. אולם תלת מימדי (מקבלים משקפיים) - זה מזההההה מגניב
יש אולם שיושבים כמה בכמה מושבים ורואים סרט וזה כאילו שאנחנו בתוך הסרט.. זה מלווה מים ותזוזות וכל מיני - גם זה מגניב יש אולם טריוויה ויש עוד כמה אולמות.. חוצמזה המקום בפנים יפה.. עם מלאא בובות כאלו אמיתיות של כוכבים מהסרטים.. (גם סרטים מצוירים) יש כמה בתי קפה .. בסה"כ ממש נחמד שם
וזהו..

cutey

New member
וואו..נשמע שווה!

הייתי בקולנוע כזה עם המשקפיים והתזוזות בארה"ב והיה ממש סבבה.נראה לי שקראו לזה-imax או משהו כזה. איפה יש את זה?! אני חייבת לקפוץ לשם!

מחר אני הולכת עם אחותי ל...

מוצאים את נמו..... שמעתי שזה סרט מזה מצחיק :) חחחח...אחותי זה רק תירוץ :)

Adi15

New member
גמני הולכת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עם בן דוד שלי... לאיזה קולנוע את הולכת?

i l0ve u

New member
חחחחחחחחחח

לקחו אותנו לשמה ליום כיף בביתצפר חחחחח ראינו סרט במסך הענק <סתם מסכן..> והוא לא כזה ענק חח סתם הו כן אבל חשבתי כזה לא יודעת שזה מסביב לאולם כזה חח חפיף.. הראו לנו ת'סרט "האוורסט" על איזה סינים אנערף חח ודיבבו ת'סרט לעברית בקולות הכי לא מתאימים בעולם לסיני ההוא שמו קול של טל מוסרי חיחיח איזה מצחיק אבל זה היה.... אחר כך לקחו אותנו לראות "סרט" תלת מימד והיה ממש ממש נחמד!!! ואז לטריוויה מגניבה כזאתי זה היה נחמדיישן... ואז לקחו אותנו לזה של הכיסאות הזזים זה היה כאילו ילד הולך לרופא שיניים והוא מכניס לו כזה מצלמה לגוף סתם סרט דפוק אבל איך הכיסאות משתוללים חח לא ציפינו לזה ופתאום השפריצו עלינ מים והיה פתאום רוח קפואה כמעט עפנו חח....ואז ראינו סרט מסכן של ערוץ 11 נראה לי חח.. היה אחלה יום ת'אמת! אני אוהבת ת'מקום הייתי שמה כבר איזה פעמיים-שלוש ממש יפה שמה!! אבל וואי אין כמו התלת מימד ביורודיסני זה היה הכי שאאאוה בעולםםם!!!

למעלה