קולנוע באיחור.

Mooa-Numi

New member
קולנוע באיחור.

אני בת 16, בכיתה י"א, גרה ביישוב שקרוב לנתניה. כל העסק של קולנוע תמיד משך אותו, אבל בגלל שאצלנו בבצפר המגמה היא ל20 מקומות בלבד (מתוך: 70 מועמדים), וכי לא השקעתי- לא התקבלתי אליה. האם יש חוגים לקולנוע באיזור? בעיקר בתחומי הצילום והתסריטאות (שאותם אני יותר מכירה מהשאר. תסריטאות פחות) אפילו לא חוגים, מקום בו אני אוכל לפתח את כישורים בתחום, כי הנושא באמת מעניין אותי. אני מאוד אוהבת סרטים וצילום, ויש לי נטייה לראות סרטים ולהסתכל על הקומפוזיציה של החדר, על הזוויות צילום, על העריכה.. בכל מקרה הייתי רוצה לפתח את זה יותר, אפילו לצלם סרט יום אחד. יש לי אפשרות כזו? ומה עם לימוד באוניברסיטה? אני יודעת שזה רחוק, אבל זה בכלל שווה את זה?

lollapalooza

New member
הרבה שאלות...

אני מאמינה שיש הרבה חוגים שעוסקים בצילום ועריכה וכל הסיפור. את יכולה גם לבד, אגב. ולימודים באוניברסיטה
אם את רוצה ובאמת אוהבת, למה לא
את לא צריכה ללמוד קולנוע בתיכון בשביל זה ממילא.

Deosette

New member
למעשה...

לימודי קולנוע בתיכון כמעט מבטיחים קבלה למגמת הפקה באוניברסיטת תל אביב, לא פורמלית כמובן. בלי זה מאוד קשה להסתגל. אז תחליטי מראש איפה בא לך ללמוד ואם האוני' בעדיפות הראשונה אז כדאי ללכת למגמה. ושנית, אני ממליצה לך בעיקר כי את נמשכת לתחום וכדאי לגלות עכשיו אם זה הדבר שאת רוצה לעשות בשארית חייך. תעברי למגמה אחרת בסביבתך. והפעם את חייבת להשקיע כי קולנוע זה לא תחום שמחפפים בו.

lollapalooza

New member
מה../images/Emo35.gif מאיפה הבאת את זה../images/Emo35.gif

אני לומדת כרגע קולנוע באוניברסיטת ת"א וזה ממש ממש לא משנה אם למדת קולנוע בתיכון או לא. התנאים להפקה לא קשורים לזה בכלל. אתה יכול ללמוד במגמת קולנוע בתיכון ואף אחד באוניברסיטה בכלל לא ידע על זה, מה עוד שמחליטים לפי העבודה שעשית בשנה הראשונה...

Deosette

New member
את צודקת זה נכון

אבל כשעמדתי בפני וועדה, גיליתי שנוטים לקבל כמעט כל מי שלמד במגמה בתיכון ופחות את מי שלא. זה נכון פורמלית מה שאת אומרת, אבל למעשה....

lollapalooza

New member
הא

אולי זה פשוט כי יש להם יותר נסיון ולכן העבודה שלהם טובה יותר... מצידי, זה דווקא יכול להועיל לי מאוד בוועדה.

bobby6killer

New member
אם את מעמק חפר

אז יש בתפוח הפיס (בתשלום כמובן)חוג ליצירת סרטים.הייתי בו בכיתה ח' והיה פנאן.

bobby6killer

New member
אההה פרדסיה

אם יש לך דרך להגיע לתפוס פיס אז אולי את יכולה להרשם להתקשר ולבדוק לא עולה כסף (לא הרבה לפחות)...

למעלה