קולקציות החורף שהגיעו לשיאן-
?

קולקציות החורף שהגיעו לשיאן-../images/Emo47.gif ?

פרויקט חדש בפורום
קולקציות החורף ברשתות הביגוד הגיעו לשיאן בחורף 2004-2005. הגיע הזמן להתחיל לקבל מסקנות, לספר על ציפיות, אכזבות, הפתעות (וכד'..) מכל מותגי הביגוד המובחרים.
כל כמה ימים (בהתאם להיענות) נחליף את שם החברה אותה נבקר ונדיין מחדש במחשבות, בציפיות ובמסקנות אליהן הגענו במהלך החורף בהתאם לתוצרים ולקו הייצור של אותה חברה.
להתחלה, נתחיל ברשת הביגוד "קסטרו" ו-"קסטרו מן"
אתם מוזמנים להעלות מסקנות שקיבלתם מקולקציית הקיץ של "קסטרו".
מצפה לתגובות

קים NY

New member
../images/Emo45.gifאחלה יוזמה!!

אני אומר את דעתי על קסטרו בלבד, כי אני בת. בקיצור, מעולם לא אהבתי את קסטרו. לא יודעת אם זה היה המראה ה"משתדל מדי", או ה"מושקע", אבל בקיץ האחרון החלטתי לתת צ'אנס לקולקציית החורף שלהם. כשהם יצאו עם מעילי הפרווה והעור האמיתיים, החלטתי אפילו לא לנסות, וכל פעם שאני הולכת לקניות אני עוברת מהר על החנות הזאת, לא מתכוונת להיכנס לשם. חוץ מזה שהמחירים שלהם מטורפים. 120 שקל על שאל מסכן?? בטח, מחר. נ.ב. טל, טוב שחזרת!!

PennyLaneM

New member
קסטרו.

שונאת. פרווה,עור,בגדים שאינם יושבים נחמד על הגוף,והכל חוזר על עצמו. דיי,מיצנו. וניראה לי שבקסטרו בגרמניה הם משקיעים יותר מאשר בארץ :| אני נגד. למרות שיש כמה חגורות וחולצה-שתיים מקסטרו,אבל מה לעשות שאמא אוהבת. אני אישית, הכי אוהבת את מנגו וזארה.

דעתי על קסטרו..../images/Emo26.gif

פעם מאוד אהבתי את הבגדים שלהם.. בכלל את הקו בגדים שלהם, את הגזרות - אהבתי את החנות. מהקולקציות האחרונות שלהם נהייתה לי סלידה מהחנות.. הבגדים שלהם מאוד משעממים, חוזרים על עצמם, המחירים לא תמיד מצדיקים את הבגד וכו'.. בקיצור, ממש אכזבו אותי . אני אישית כבר ירדתי מהם, אפילו הפסקתי להכנס לחנויות שלהם (רק מדי פעם , להתעדכן במה שקורה שם - לראות אם הם ככה הפתיעו) בקיצור - אצלי הם דיי נחשבים כמותג פסול
.
ציפיות לקולקציות הבאות שלהם - אין לי.

LipStiK

New member
אני לא מאמינה...

טל אומר כזה דבר על קסטרו?? חח לא יאמן...

אדוו

New member
אז ככה !

תמיד שהייתי נכנסת לחנות של קאסטרו, אפעם היא לא הייתה מהחנויות שמושכות אותי. תמיד אמרתי לעצמי להכנס בגלל השם. תכלס, אין ממש מציאות. מכנסיים הם לא יודעים לעצב שיושבים יפה או לפחות כמו שאני אוהבת, חולצות גם לא בשיא, אם כבר- ג'קטים וסווטצ'רים, (אבל כאלו שפחות מתאימים לאופי שלי כי הם מרשימים) ניתן למצוא. הייתי בקאסטרו עודפים ודווקא מצאתי בגדים נחמדים. ג'קט ב50 שקל בכללל לא רע! ומכנס מעין דגמח כזה, נוח וסבבה לבתציפר! הם יכולים להשתפר.. כי פעם הם היו יותר לטעמי /:

../images/Emo45.gif

הכי מצחיק בחנויות עודפים של קסטרו שאפשר לראות שם ממש בגדים מלפני 3 שנים.. חחח
זה מוזר..

גורי פ

New member
קסטרו -מן וקסטרו

קסטרו מן- לדעתי הקולקציה האחרונה בעלתץ סגנון מעט"ערסי" מעין ערס עם סטייל, כל החולצות הפתוחות עד האמצע... כמו גנגסטרים ..... מה גם שהמכנסיים נורא אבל נורא גבוהים לרוב, דיי תתפתחו מה קורה שם? עוד לא קלטתים זה נותן מראה של זקנים מראה ישן ..... אפשר למצוא לאחר חיפושים מיגעים דברים נחמדים , האפודות שלהם מקסימות..... קסטרו- הכל מהמם לא כ"כ מתאים לצעירות מתאים לגילאי ה30 + שנראות טוב. המכנסיים בגזרות דיי גבוהות ולא מתרחבות, המחירים ממש לא שווים את המוצרים, גופיות פשוטות , נחמדות ליום יום, במחיר 150 ש"ח .... לא שווה ... אני קניתי שכמייה שחורה פשוטה ב159 ש"ח , אחר"כ ממש התבאסתי בכל שאר החנויות בעזריאלי היו יותר יפות ויותר זולות.... בקשר לקטלוג, אין מה להגיד רואים שהצלם אומן והדוגמים מקצועיים הכל נעשה על הצד הטוב ביותר , מאוד גורם לרצות לקנות......

למעלה