קולקציות חדשות באדיבות סקרנג'י

Ultra marine

New member
קולקציות חדשות באדיבות סקרנג'י

OPI Summer Flutter Collection Summer 2010 http://www.scrangie.com/2010/05/opi-summer-flutter-collection-summer.html שמחתי שאת הלק שאני הכי אוהבת התכוונתי גם ככה לקנות בזויה (מדברת על הלק הראשון שסקרנג'י טוענת שהוא העתק של הקרלה) חוץ מזה לא נפלתי משום דבר. הורוד Flower to Flower נראה מתוק, אבל קשה לי גם ככה עם ורודים.. וסוף סוף China Glazer Vintage Vixen Fall 2010 http://www.scrangie.com/2010/05/china-glaze-vintage-vixen-fall-2010.html שני האהובים עלי - First Class Ticket (deep purple with blue shimmer) Emerald Fitzgerald (smoky blue-green shimmer) למרות שלא נראה לי שאני באמת הולכת להזמין אי אילו מהם. אבל אין לדעת
אם כבר אני דווקא חושבת על הירוק. אבל עדיין (כמובן..) מתלבטת...

dhara

New member
רק אני חושבת

שהציפורניים שלה *כל כך* מכוערות שזה ממש מפריע להסתכל על הלק???

dhara

New member
טוב אולי הייתי קצת דרמטית ../images/Emo6.gif

סתם לא אוהבת את הסגנון הזה עם קו החיתוך הישר של הציפורן, מעדיפה עגול או מרובע.. אבל זה ממש ממש טעם אישי בעניין הזה.

רחלי ג

New member
../images/Emo13.gif לי אין בעיה לבהות בציפורניים שלה ובצילומי

הפוטו-שופ או איך שלא תקראו לזה בלי סוף.....

Harlot

New member
גם אני מעדיפה אותה

והצבעים אצלה גם נאמנים יותר למציאות מאשר אצל סקראנג'י

רחלי ג

New member
dhara ,צודקת. אורך הציפורניים של האחרונה יותר

מדבר אלי.אני בעד ציפורניים קצרות. עם זאת,לא איכפת לי להסתכל על סקראנג'י ולהפיק הנאה גם מציפורניה. בגדול, אוהבת את האחרונה שהעלית עכשיו תודה

lilo4

New member
OMG!!!!!

נכנסתי וראיתי את הטכניקה המגניבה הזו של "מניקור מים" [או משהו] אחד המגניבים! לדעתי האישית לפחות
[בחיים לא יהיה לי כוח להשקיע בדבר כזה ואני כנראה גם לא אסתובב עם דבר כזה. אבל זה מגניב לגמרי]

צונית

New member
ווואו זה אחד היפים שראיתי!

לפעמים בנות משתמשות בכמה קרמיים בבת אחת וזה נראה די מעפן.. אבל זה נראה פשוט מעולה ועושים את זה שונה לחלוטין ממה שחשבתי! מגניב ביותר אני חושבת שאני אפנק את עצמי בניסוי איך שיתפנה לי קצת זמן

lilo4

New member
זה ממש יפה

הקטע המצחיק, שהבלוגרית כותבת בסוף שהיא לא תעשה את זה יותר כי זה לוקח המון זמן, זה מסובך, זה מלכלכך ולא יצא לה יפה
חיפשתי בגוגל את הטכניקה כדי לראות עוד דוגמאות, ומצאתי המון דברים מוגזמים ומכוערים
ממש אהבתי את שלה. באמא'שלך, תצלמי את הניסיון

נופ ר

New member
לגבי זה, יש לי רעיון

למי שאין קיוטיקל אויל, אולי אפשר להשתמש בוזלין בתור חוצץ בין העור מסביב לציפורן ללק... יאללה גם לי יש חשק אני אנסה עוד מעט, בינתיים מעלה את אוסף הלקים שלי

נופ ר

New member
גם נכון!

עכשיו אני עושה את זה, יש רעיונות לגוונים שישתלבו יפה?

bashmorsh

New member
ניסיתי את זה../images/Emo13.gif

תסלחו לי מראש על הצבעים המכוערים, אלו היחידים שהיו לי בהישג יד באותו זמן. זה ממש מגניב, אבל לקח לי כמה זמן עד שזה הצליח לי ולא נמרח לי בגושים על הציפורן. השתמשתי בלק לבן לבסיס. בקיצור, זה מבזבז מלא לק אם רוצים לעשות מניקור שלם... ומלא זמן!

תולי01

New member
חשבתי בדיוק כמוך ../images/Emo13.gif

שמחתי כשראיתי שהיא כתבה שהם דומים, למרות שאני מעדיפה לק כזה של OPI מאשר זויה, הם הרבה פעמים עושים נצנצים יותר טובים, אבל כשאני אחליט אם להזמין, אני אעשה את ההשוואה...... הקולקציה של צ'יינה גלייז מקסימה בעיניי ויש בה חידושים ממש מעניינים - גם אני הכי התלהבתי משני הצבעים שציינת ובנוסף גם אהבתי את כל הרביעיה הראשונה שסקרנג'י הראתה. אוף, טראנסדיזיין היה יכול להיות כל כך אידיאלי עכשיו........אני מניחה שאני אתחיל לברר על הזמנה באיביי......

Ultra marine

New member
אפשר להזמין מ Nail etc

אם לא מתפרעים זה לא יוצא כזה יקר. אני לא יודעת כמה יעלו הלקים, כי אני רואה שהקולקציה של שרק עולה 8.5$ כשהישנות יותר עולות פחות.. המשלוח יוצא 2.5$ ללק (בהזמנה של 6 לקים). טוב, 11$ זה ממש לא זול.. (41 ש"ח בערך) אבל בדיוק בגלל זה טוב שיש "אותו לק" בזויה, שעולה 7$.. ואולי זה ילמד אותנו להתפרע פחות בהזמנות של לקים.. מבחינתי זה משהו חיובי

למעלה