קולקציית חורף 2011 של לה צ'ט (le chat)

lechat

New member
קולקציית חורף 2011 של לה צ'ט (le chat)

חורף 2010 -2011 מתאפיין במגמות צבעים מנוגדות, צבעי הניוד לעומת אדום לוהט, חום מאופק לעומת סגול סקסי. חברת לה צ'ט (le Chat) משחררת בימים אלו אל המדפים את הקולקציה החדשה "קונטרסט" (Contrast) 6 הצבעים שנבחרו לככב בקולקציה הנם: Flashy Red אדום מספר 305 Night Beat זית מספר 285 Velvet Queen סגול מספר G101 Bright Charcoat אפור מספר 212 Franch Carmal חום בהיר מספר 269 Chocolate Froth חום שוקולד מספר 106G הצבעים של לה צ'ט, מתכתבים עם צבעי החורף העדכניים, צבעי אדמה מאופקים לצד פרצי צבע עז. הלקים מלווים את הטרנדים הבולטים העונה שהם: פרווה, עור, צמר, טוויד, תחרה ועוד. בנוסף, משיקה החברה סדרה חדשה לטיפוח הציפורן, הכוללת: מחזק ציפורניים ושמן הזנה. ניתן להשיג ברשת דיווה ובנקודות המכירה. תכולת בקבוק: 15 מ"ל, מחיר: 29.90 ₪. לפרטים נוספים: www.lechat.co.il

sHiR TaDmOr

New member
זו רק אני,

או שהמחירים שלכם ממש לא עקביים ?? מה 29.90? אני קונה ב18 ש"ח! ויש מקומות שבכלל מוכרים ב15... ובקשר לקולקציה - צבעים חמודים, אהבתי בעיקר את הארבעה הראשונים משמאל.

אני קונה ב-15 מחנות מקצועית

שמספקת מוצרים לציפורניים לכל דורש, ביוטי קולג' קניון הזהב ראשון לציון.

אהבתי את הירוק זית שהיה שם

אבל מה שכן בשאר אין בדיוק חידוש, זאת לא קולקציה חדשה בכלל, האדום 305 קיים אצלי בבית, כולל ורוד בהיר שזה G101 , החום מוכר אבל מאוד שקוף כמובן למי שאוהבת.

תולי01

New member
שמחה לראות כאן קולקציות ושמות ללקים ../images/Emo45.gif

הירוק זית והמג'נטה קרצו גם לי
מה שכן, אין הרמוניה בעיניי בבחירת הלקים לקולקציה, לא מבחינת מרקם ולא מבחינת צבעים וזה קצת חבל לדעתי ובנוסף, גם הגדרות הצבעים לא מדוייקות כי זה לא ממש סגול, זה מג'נטה, וזה נראה אפור עם הרבה כחול בתוכו וגם חום שוקולד זאת לא ממש הגדרה מדוייקת...אבל אלו דברים שאפשר לשפר
וכמו שכתבתי בהתחלה - שמחה מאוד לראות שגם כאן התחילו קולקציות

למעלה