קולקציית לקים חדשה ממאק.. נראה מעניין!!

Ultra marine

New member
אני חושבת שסביב ה 65 ש"ח

אבל אם יש לך מאפרת אז תורידי מזה 35% הנחה.. למרות שהיו קולקציות שלא היתה הנחת מאפר.

בת דודה שלי מאפרת..

אני אברר.. יש לך נסיון עם הלקים של מאק? הם טובים באופן מיוחד? נגיד..משתווים לOPI לפחות?

Ultra marine

New member
הנוסחה הישנה מזעזעת

החדשה סבבה לגמרי! אז אם את מחפשת לקים שלהם תשתדלי מסביבות הקולקציה השחורה (כשנה). הלקים שלהם ידועים ככאלה שמתייבשים מאוד מהר. וכשאני אומרת מאוד מהר אני מתכוונת לממש ממש ממש ממש מהר!

Ultra marine

New member
כולם נראים לי יפים

לא אומר שארכוש את כולם כמובן... מעניין מתי תגיע ה dare to wear לארץ, אני חומדת בה את כל הצלליות... אבל אם הקולקציה הזאת של הלקים תתעכב כמו הקולקציה של הצלליות רוב הסיכויים שהיא תצא באביב וכל החשק ירד לנו..

Come Alive

New member
וואו! מאק ממש הפתיעו לטובה!

כל הכבוד להם!
יש מצב שאני אקנה משהו משם אפילו!

1Unicorn1

New member
../images/Emo32.gifהודעת אוף מוחלטת - עוזרת בית

היי בנות, יש מישהי מכן שלוקחת עוזרת בית? אם כן, איך הולך עניין הדיווח עליה לביטוח הלאומי? כמו כן, אם אתן מכירות עוזרת אמינה שמגיעה גם לרמת גן אשמח לשמוע המלצות היות ואני מחפשת עוזרת

simoneta

New member
את פותחת תיק בבט"ל

עם הפרטים שלך ופרטי העוזרת, ופעמיים בשנה מקבלת פנקס לתשלום. הכי נוח לעשות את כל אלו דרך האינטרנט ובמפתיע כל ההוראות שם ברורות. המלצה לעוזרת אין לי. בזמנו כשחיפשנו המליצו לנו על חברת מטפלא (בסוף מצאנו דרך מכרים).

simoneta

New member
לא זוכרת כמה עולה לפתוח תיק,אבל התשלום

מחושב לפי שעות העבודה של העוזרת. לא בשמיים, ובכל מקרה זול יותר מלהתמודד עם תביעה של עובדת לא מבוטחת.

חֵן

New member
נראה מאוד מעניין

אבל בכל פעם אני מוצאת את עצמי מתלבטת האם קניית לק (ועוד אחד בכמות קטנה יחסית- 10ml ) ב- 58 ש"ח היא דבר מוצדק...

Ultra marine

New member
אם את קונה עם הנחת מאפר זה נראה לי סביר

זה כמו OPI היום.. אף אחת לא באמת מסיימת לק, בטח לא המשוגעת שכותבות כאן
אז ככה נראה לי כן שווה..

למעלה