קולקצית האביב של אורלי

PeachGirl

New member
קולקצית האביב של אורלי

בוקר טוב לכולן אני לא יודעת אם דיברו כבר על הקולקציה הזו בפורום או לא אבל גלשתי לי בבלוג של "סקרנג'י " וראיתי את הקלוקציה הזו ונותר לי רק לשאול בפה פעור- האם היא תגיע לארץ? הנה תראו

../images/Emo99.gif

וואו! איזה מהממים הם. בא לי לקנות את כל הקולקציה! אם הם לא יגיעו לארץ,אני אנסה להשיג אותם באינטרנט (אבקש ממישהו..אני עדיין לא קניתי כלום באינטרנט..) אולי שווה לבדוק כמה הם עולים באיביי או משהו כזה..

PeachGirl

New member
ביצעתי השבוע קניה גדולה ראשונה מהאינטרנט=]

אני מחכה בקוצר רוח לראות איך זה ייצא

iefrat

New member
../images/Emo106.gifתתחדשי, חלק ממהנאה זו גם הציפייה

למרות שאני מאלה שררוצים כאן ועכשיו. איזה כיף לך שהזמנת, אני בשלבי מחשבה ותכנון (זה יכול לקחת גם חודשים ושנים) והראשון יהיה...צ'יינה גלייז תתחדשי!

iefrat

New member
אכן צבעים מעלפים! את הטורקיז

ניתן למצוא בתחליף מאוד מוצלח: ב...ביוטי קייר 4.5 שקלים בלבד

iefrat

New member
והנה גם סוו'צ טורקיז 16 ביוטי קייר

מצלמת בנייד אז מעט מטושטש אבל הצבע יפה!

לבשתי אותו לפני כמה ימים

והידיד הכי טוב שלי ירד עליי כשהוא ראה את זה

PeachGirl

New member
זה בסדר

לי אחד הידידים אמר שהייתי עם לק ירוק- שאני נראית כמו חייזר=]

הוא מחזיק לי דיי הרבה זמן..

לפני שאני מורחתא ותו אני שוטפת ידיים טוב טוב עם סבון ואחר כך מנקה אותן עם אלכוהול,שגורם לזה שהלק (כל לק) יחזיק יותר זמן מעמד. והוא מחזיק לי בערך 5 ימים על הציפורניים בצורה יפה מאוד..ולפעמים אפשר למשוך איתו יותר. אבל יש הרבה לקים בתור,אז 5 ימים זה הרבה זמן ;) אני בכל מקרה ממליצה עליו,הצבע שלו מקסים.

פנרה

New member
קולקציית הסוויט

דובר על הקולקציה הזאת רבות בפורום, רק שזה היה די מזמן. אני לא גרה בארץ לכן אני לא יודעת אם היא הופיעה בארץ או לא. מה שכן זכור לי שבזמנו כשהיא יצאה המון בנות פה בפורום הזמינו אונליין (נדמה לי שזה עוד היה בעידן טראנסדיזיין). אולי יש בנות שמעוניינות להחליף, ובנימה זו גם הייתי בודקת בשוק הלקים של תולי!

foggy night

New member
אני חושבת שכן

יש צבעים ושמות מהקולקציה הזו שאני זוכרת שראיתי בסופר פארם. שווה לך לחפש, חלק את בטח עוד יכולה למצוא.

למעלה