קול הברווט (200) נשמע בארצנו. ששי 15 ינואר .

odedbc

New member
קול הברווט (200) נשמע בארצנו. ששי 15 ינואר .

קול הברווט (200) נשמע בארצנו.ששי 15 ינואר. מגיע ינואר, נפתחת עונת הברווטים 2016. אליבא דטל קציר, הברווט הפעם, במסלול חדש, יהיה מאוד פשוט. יוצאים מבית השיטה. מטפסים לגולן. יורדים חזרה בכיף. מה יותר פשוט מזה? עדיין אין תחזית מז״א מדויקת לעוד שבועיים, אך הטמפרטורה צפויה להיות בסביבות 10 מעלות בבקר ועד כ- 15 מעלות במשך היום. נקווה גם שיהיה יבש, מה שמבטיח רכיבה מהנה. פרטים חשובים כמו תוואי מדויק ומיקום בתי הקפה והגלידריות שבדרך, יגיעו בהמשך. תודה לטל על המשך המסורת ובהצלחה לברווטיסטים ושתהיה לנו שאט״ומ (שנה אזרחית טובה ומוצלחת)

rubber duck

New member
בהצלחה

והמון הנאה

לצערי , לא מסתדר השנה התאריך

מבטיח להזמין את כל המעוניינים , בהמשך השחורף ( או תחילת האביב )
לרכיבת 200 במסלול מישורי וקליל ( 1500 מטרים גובה מצטבר )

שרון

ariasdo

New member
לא פשוט אפילו אתגר רמת הגולן בגובה כ 1000 מ' - המשמעות ....

שזה שונה מהותית מברווט 200 סטנדרטי בצפון - שמורכב מחלוקת גובה מצטבר לאורך כל הדרך
באופציה הסטנדרטית כ 3100 מ ' גובה מצטבר מחולק על 200 ק"מ .

באופציה של רמת הגולן כ 2500 מ' מצטבר מחולק על 100 ק"מ . החצי השני זה בעיקרון יורד .
מהכנרת לסוף הרמה זה עליה ארוכה ומתונה
טיפוס מהצד המזרחי קשה מתיש ואתגרי יותר צ' יהודייה לצ' הבשן ומשם למרום גולן .
טיפוס מצ' בית צידה , חד נס למרום גולן הרבה יותר קל ומתאם יותר לברווט .

בקיצור צריך לתת כבוד לרמת הגולן זה לא פשוט כמו שזה נראה הכל תלוי בכיוון הטיפוס לרמה
במיוחד תלוי גם כמה הפסקות יעשו לאורך הטיפוס לרמה .

בהצלחה

אריה סדובניק

tulkin

New member
אני דווקא מחכה לאתגר.

מהנסיון המועט שלי (מכמה טיפוסים שעשיתי ברמה לפני כמה חודשים) האתגר בטיפוס לגולן הוא התמדה ונחישות - כי השיפועים לא מאד גדולים, אבל המרחקים דווקא כן. בהקשר של ברווט, וכיוון שהטיפוס נעשה בחצי הראשון של רכיבה, האתגר הוא עמידה בזמני הגג בתחנות הביניים, כי בחלק מהטיפוסים מהירות הטיפוס נמצאת קרוב לגבול התחתון של הקצב הממוצע ואפילו מתחתיו (כל אחד וכושרו, כמובן, אני יודע שלי זה יהיה מאתגר), כך שצריך לצבור מרווח נשימה בקילומטרים שלפני הטיפוס. כמובן שאם עומדים בזמני הגג האלה, החצי השני הופך להיות קל יחסית, כי רובו ירידה ומישור.
&nbsp
&nbsp

tkatzir

New member
עוד כמה מילים, ממה שאני יודע

ראשית מנהלות:
אם דיקי לא עונה לכם למסר פרטי ב"תפוז", אפשר לשלוח מסר אליי, עם כתובת אימייל ואני כבר אקשר ביניכם.

המסלול "נחמד" מכמה בחינות:
הניווט לא קשה מדי, נוף יפה, ואחת הירידות הכיפיות ביותר בארץ, אם לא "ה"

אמנם יש קושי מסוים בדמות הטיפוס למזרח רמת הגולן (ה"מזרח" כאן מוסיף עוד קצת לקושי...) וזו לא העליה הכי קלה שיש,
אבל ברגע שמגיעים למעלה - אז מכאן האופניים יכולים לרכוב לבד עד לסיום.

וזה בניגוד ל 200 הצפוני הרגיל, שבו אמנם מטפסים לגולן בעליה קלה יחסית, אך יש "הפתעה" לקראת הסיום...

טל.

rolling9stony

New member
טל, ממה שאתה יודע - באיזו שעה הברווט מתחיל?

האם יש רוכבים שנוסעים יום קודם וישנים באיזור?

tkatzir

New member
למיטב ידיעתי, הברווט מתחיל בשעה 05:00

לא חשבתי על האפשרות לישון באזור יום קודם.
&nbsp
אני חשבתי ליסוע באותו יום, אבל אתה צודק - לינה באזור מוסיפה *המון* שעות שינה.
דבר איתי בפרטי ואתן לך כמה אפשרויות.
אם יסתדר, אולי גם אני אשתמש באופציה הזו.
&nbsp
טל.

למעלה