קול ישראל השעה שלוש (ועשרה)...

Death of Rats

New member
קול ישראל השעה שלוש (ועשרה)...

...והרי החדשות מפי דובר-העכברושים (אגב, למי שקרא לעולם-לא-עולם: האם דובר עכברושים מבין את DoR?). ביום אתמול בערב הייתי בסטימצקי באור עקיבא (חוג D&D וסתם שיטוט רנדומלי) ועיני חזו בפלא החדש: Going postal. כריכה יפה, מזכירה קצת את החיל המפלצתי. זו קצת בעייה שהספר הארור (בכריכה קשה, כמובן) עולה מאתיים חמישים(!!!) שקל, אבל עם קצת רצון וקצת יכולת הכריכה רכה תדפוק את התרנגולת... כמו כן בביקורי הקודם שם (שכחתי לדווח על כך) ראיתי עוד ספר חדש שלו, גם יצא בחודש האחרון לדעתי: Discworld Almanac. מעוצב מקסים (דומה למקור עליו הוא מתבסס במקצת) אבל לא יצא לי לקרוא הרבה ממנו. נראה משעשע. ספר בינוני ולא עבה בכריכה לבנה עם תמונות מסביב... כן, עד כאן הספרים להערב. מוכנים חבר'ה: להתראאאאאאאאאאאות *קופצת ממקום גבוה*

משעשע...

כשנכנסים למאמרים יש את המאמר הזה, של ויימס, על הסדר של הספרים. ומצד שמאל יש קישור ל"רשימת ספרי וסיפורי עולם הדיסק לפי תת סדרות", ויש שם את הספר "Lords and Lasies"

Athaclena

New member
גם אני ראיתי את הalmanac

והוא נראה לי ממש יקר - 100 שקל בשביל כזה ספר קטן? מה עם פאנפיקים למאמרים??? (גם המקוריים של הפורום וגם אלה שהבאתי) ולמה המאמר truckers שלי נמצא במאמרים ולא בבוקריפורטים, שם הוא שייך?

ויימס

New member
את יודעת מה, אור?

אני אעשה סריקה בשבילך בסוף שבוע ואאגד את כל השירים/ סיפורים/ עבודות לשירשור אחד, ואת רק תצטרכי לשים את זה במאמרים, איך אני בשבילך? נטע!!! הא הא!!! (אני יודעת שאני מתנהגת מוזר היום, זו החדווה שבלהגיע הביתה מוקדם שמעבירה אותי על דעתי...)

DviRincewind

New member
*מתנשם בהתרגשות* ../images/Emo132.gif

השבוע הייתי בתרגיל בדרום, מרחק חצי שעה נסיעה מבאר-שבע. נסעתי לשם עם חברי מהצבא בתחבורה ציבורית. כהרגלנו, עצרנו בדרך בקניון באר-שבע כדי לאכול מזון מהיר ושומני, כאשר חברי שמו לב שנעלמתי בפתאומיות. כיוון שכולם די מכירים אותי כבר, הם ידעו לעשות אחורה פנה לסניף סטימצקי שבקניון כדי לגרור אותי משם, למרות שהם לא ציפו שהם יזדקקו למגבות נייר כדי לנגב את הריר מעל ערימת העותקים הנוצצת של Going Postal. שעלה שם רק 160 שקל, דרך אגב. ולא קניתי, כדי לא לשבש את סדר הגובה במדף שלי. וגם 160 שקל זה יקר. בכולופן, כששני חברי, בהם לא חשדתי מעולם, ראו את שם המחבר, הם הכירו אותו! ואמרו משפטים בסגנון "אה, קראתי אותו פעם, סופר נחמד"! ואני, כמובן, זינקתי מאושר, נישקתי את הספרנית ומיד התחלתי להשפריץ עליהם את כל אהבתי לטרי פראצ'ט. מיסתאבר שאחד מהם קרא את MORT ואפילו ידע להגיד שבעברית קוראים לו תרועת מוות (קקי). כמובן שבהמשך ניסיתי לשחק אותה קול, והצלחתי לגרום לזה ששניהם רוצים שאני אשאיל להם פראצ'ט! יוהו! הפצתי את רוח הפראצ'ט בעולם! וגם: יש לציין לחיוב את סטימצקי, שבאמת התחילו לייבא פראצ'ט לארץ בכמויות, כולל הארד-קאברים וספרים נדירים למיניהם, שפעם יכולתי רק לקוות להזמין אי פעם מאמאזון. אז ח"ח לסטימצקי. והידד ללואים.

sapirit14

New member
אוקיי תגובה

הייתי בסטימצקי היום! והתלבטתי קשות בין wee free men ל- the last hero ומונסטרוס רג'ימנט. המוכרת שם אשכרה מפגרת, אתם יודעים? נתתי לה איזה מטבע של 10 שקלים והיא מסתכלת ואומרת לי זה מזויף. מה מזויף?! עשיתי בעצמי!

sapirit14

New member
כן באמת רציתי אותו

אבל זה לשיעורי אנגלית, שיהיה לי משהו מעניין לקרוא, ולא רציתי להיסחב עם ספר גדול. אתה יודע, בגודל. אמממ... כן. אז קניתי את מונסטרוס רג'ימנט. האמת שאני לא יודעת איך הצלחתי להשיג אותו, כי בדרך כלל אני קונה את הספרים מהכסף שלי וכרגע אין עליי שקל. כנראה לימודים זה כפתור רגיש אצל ההורים שלי.

הו, איפה בדרום? ^^ ../images/Emo29.gif

באמת מייבאים הרבה פראצ'ט בזמן האחרון. מצאתי את Truckers (מהסדרה של הגמדים) בסטימצקי במלחה. והוא גם היה ממש ממש זול ^^

DviRincewind

New member
ליד באליש...

אף פעם לא ראיתי בארץ ספר של הברומליאד! פעם היה את התרגומים שלהם, אבל לא עוד...

The Mad Hatter

New member
גם אני ראיתי את האלמנאק...

וחשבתי שאני מיוחדת.. בכל מקרה, זה עלה 100 שקלים, ומפני שאני לא מליונרית ויש גבול לכמה מרצ'נדייזינג אדם מסוגל לקנות, ויתרתי על התענוג. אבל 250 שלקים לגוינג פוסטל...טוב, זה באמת מוגזם, אבל אולי הייתי קונה, אם הייתי ממש נואשת. נ.ב-הלחץ מכריע אותי. כבר מלא זמן לא ביקרתי פה... ועוד מעט אני יוצאת לטיול שנתי (האחרון..:( ), אז אני בכלל אעלם קצת. אבל אני מאמינה שתסתדרו..:)

ויימס

New member
ולי קנו את אלפנט ואת אנשים חופשיים!

מבריטניה! לי!!!!! הם היו שם! בטיול!!! וקנו! ההורים שלי!!! (מתנשמת באושר ומנסה להחזיר לפסים את רכבת המחשבות שלה) כמובן, יעברו איזה 3-4 שנים לפני שאוכל לקרוא אותם, בהתחשב בעובדה שאני עדיין אמורה לקרוא את small gods והספרים שאחריו, אבל לפתוח מתנה ולראות בפנים ספר חדש של פראצ'ט תמיד גורם לי לצווח בהתלהבות.

למעלה