קול מהעבר הרעיד את עולמי

פּרפרית

New member
קול מהעבר הרעיד את עולמי

ופתטי ככל שזה ישמע, הקול של המיתולגי מעבר לקו והעובדה שזה שהייתי זקוקה לו יותר מכל לא היה לעזור לי לאסוף את עצמי מעצמי כתוצאה מהשיחה הביאה אותי להכרה שאני לא חושבת שאני יכולה להמשיך ככה עוד...איך או לאן אני ממשיכה מכאן? לא יודעת אבל ממש ממש לא יודעת. זהו. הייתי חייבת להוציא את זה... עכשיו אני הולכת להתחפר לי שוב בשתיקתי (כי כזאת אני כשאני בדיכי או כשאני עצבנית). אחזור כשיהיה שמח לי שוב בנשמה...

kisslali

New member
סליחה?!?!?!?!?

מה זה? לא הבנתי מילה! ברור שאת במצוקה, ברור שאת צריכה לאוורר קצת, ברור שאין לך למי לספר, וברור שאת פשוט ח י י ב ת להרחיב קצת, לא? אמרתי שאת שקטה מדי לאחרונה? וואלה, אז קדימה: את לא יכולה להמשיך? זה הזמן המושלם לבחור דרך אחרת, לא תמיד רוורס יש גם ימינה שמאלה למעלה למטה ועוד. ספרי וננסה לעזור. ללי

פּרפרית

New member
גם אני לא מבינה...

אז איך את רוצה שאסביר? אפילו שנסעתי לים אחרי הצהריים עם בירה, ספר, מעיל ושמיכה לא הצלחתי לארגן את המחשבות שלי. (שתיתי הבירה, בהיתי בגלים ולא חזרתי עם פתרונות) דרך אחרת? כן, כן, כן...(אני מהנהנת בהסכמה)

איך את נותנת לעצמך להגיע למצב כזה ?

למען האמת גם אני לא הבנתי מילה ברור שאת נרגשת, ונרעשת כרגע , אפשר להבין את זה מדבריך המפוזרים, אבל בעצמך את אומרת המיתולוגי , כלומר הוא באיזה שהוא אופן מנותק ממך, אז מה הבעיה, מה כל פעם שתישעי את קולו , תיצאי מכליך ותכנסי למצבים נפשיים ? מה פתאום ? , נתקי אותו , קרעי את האפשרות של מינימום קשר איתו מעליך , אל תתני לו להבין שבכלל את מושפעת ממנו בצורה כזו ,זה בטח בשבילו פרס. אז היידה תתחילי להסתכל קדימה ,איך את מרימה ראש והעיניים לעתיד היותר טוב.

kisslali

New member
רגע חרוזית, שניה

איך להגיד בעדינות, את נובחת מתחת לעץ הלא נכון... פרפר תסביר אם יתאים לה אבל הבעיה אינה במיתולוגי ואם להגיד 'תאמת, הוא גם לא בדיוק מיתולגי... ללי

קיסללי

יופי, אמרת את זה בעדינות ראויה לשמה, עכשיו מדבריך אני מבינה שאת מכירה את הסיפור קצת יותר מקרוב. גם את דבריך לא הבנתי אם לומר את האמת, מה שניסיתי כאן זה לעורר את תשומת ליבה, ולראות את עצמה באור יותר חיובי, פשוט לא לתת לעמצה לצלול לדכאונות שבעקבותם היא לא מסוגלת לדבר אפילו. אני אישית, ואני מדברת על עצמי בלבד, מסוגלת לנתק כל מי שלא לרוחי, או במיוחד עם הוא גורם לי אי נוחות וחוסר שלווה ושקט בחיי אז אני מבינה שלא כולם כאלה, אבל בין זה שניסיתי לעודד לבין "נובחת", לא הבנתי את הקשר ,

noa128

New member
חרוזית ../images/Emo13.gif

אני לא הבנתי שללי התכוונה ל"נובחת" אלא ל"לא יורה בכיוון".. והכי חשוב בעיניי הוא הרצון לתת כתף לפרפרית שלו את שותפה , כך שחבל שתיפגעי, כי מהיכרותי עם ללי לא זו הייתה כוונתה. הרי מטרתנו אחת - להבין מה פה קרה פה ולנסות לסייע. אתן רקע כללי, יש כמה חשודים פוטנציאליים, ואחד מהם, החשוד העיקרי לדעתי - הוא איש שחלק עם פרפר את חייה במשך שנים רבות, ולכן (במידה והוא אכן האיש), יכולה להבין את ה"צלילה", ואם לא וטעיתי, נבין כולנו במהרה בימינו אמן.

נועה יקירתי ../images/Emo24.gif

בסדר בסדר, אני לא נפגעתי , לך ולכולם מאחלת שיהיה סוף שבוע נעים ושבת שלום חיבוקים ונשיקות ממני

פּרפרית

New member
../images/Emo24.gif תודה חמודה, אבל לא בכיוון

המיתולוגי הוא אב הבנים שמרצוני ובהחלטתי (וסיבותי עימי) לא החלפתי איתו יותר ממספר מילים (מספר שלא עולה על מספר האצבעות בכפות ידי) ב- 15.5 שנים האחרונות...

noa128

New member
אוי מכה... ממנו אי אפשר להתנתק

מה קרה? קשה לו ה 800 שקל מזונות?

noa128

New member
מה שכן הבנתי

זה שמרוב נסערות את לא מספרת כאן (נו נו נו, להשאיר אותנו עם כל התמיכה והשכל הישר ללא "קליינטורה"
מה שלא הבנתי, זה מי ה"מיתולוגי", לבקיאים בנפתולי העלילה - האם מדובר ב"מומחה", ב X , או באבי הבנים? ואז נמשיך. ומילה מאחותך - לגיטימי להיות נסערת, כבר מכירים אותך, את לא נסערת סתם וודאי יש סיבה טובה - אבל נשמח (כולנו) אם תוכלי לשתף במספיק פרטים כדי שנוכל לסייע בהרגעת הסערה.

פּרפרית

New member
טוב, נועה

אז כמו שכבר למדת להכיר אותי, קשה לי לשתף עד שאני לא מוחלטת לגבי מה שאני רוצה. (לכן הסביבה הקרובה שלי לא שומעת אותי בכלל- כי לא החלטתי. מן אופי דפוק כזה...) ובצר לי זרקתי לאויר (רגע לפני שאני מתפוצצת) משפטים חסרי משמעות עבורכם, מלאי משמעות עבורי. הטלפון הזה פשוט טילטל אותי להכרה שלא יכולה להמשיך בדרך שבחרתי, איך לשנות אותה כשאני לא רואה שום צומת או פניה באופק, זאת הבעיה שאני צריכה לפתור.

פרפרית ת'שמעי ../images/Emo23.gif

את מה זה מזכירה לי אותי
גם אני לא דיברתי עם ה ... קרוב לעשר שנים , ביוזמתי נוצר נתק מוחלט, מסיבות ששמורות אצלי מכירה את התחושות מעלות בך בילבול , עוינות, וכל מיני כאלה שנפגשים או שומעים אותו.
אבל מכיוון שהוא חלק בילתי נפרד ופעיל מחיי הילדים אני, מנסה שלא להראות את כל זה.
דרך אגב גם אני מזל דגים , זה באמת מזל שלא יודע להחליט, ממש כאב ראש אחד גדול, אז אנחנו באותה סירה לפחות מהבחינה הזו.
אז ככה שאני מציעה לך , לעשות מה שאני עושה , סוויץ' בראש, צאי לך לחברה , קני לך משהו קטן פנקי עצמך עם דברים שאת אוהבת , ותשלחי את כולם ל ....
ממני חיבוק מחזקת אותך מכל הלב
סוף שבוע רגוע ושבת שלום.

למעלה