קול מין העבר . . .

doriso

New member
קול מין העבר . . .

שלום חברים. את ההודעה הזו אני כותב מהמחשב החדש, שנושא עמו ציור של תפוח, כמו גם מספר בעיות התאמה: אני אוחז ב T3 ותהיתי האם יש פתרון לסנכרון עברית עם המק, שמכיר רק יוניקוד. כמו כן גם Card Export II טרם הצליח לתקשר עם היצור החדש, יש למישהו רעיון? עכבר? שד? יניב. אריה השמיעו קול. ים של תודות דור(יסו)

+++

שלום לך.... באמת long time no ראינו אותך. תתחדש על המחשב החדש. לא שיש לי מושג איך גורמים לו לדבר עם פאלם (על שלי יש ציור של פינגוין) אבל הנה כמה מילים על זה ואולי עוד מעט יעלה מישהו עם יותר נסיון.

doriso

New member
אז תודה

שתי הבעיות כבר בדרך לפיתרון. ד"ש לפינגווין

doriso

New member
לא יצאנו ראש

לגבי פאלם דסקטופ: התוכנה המומלצת לא תומכת בתוכנה אלא רק בתוכנות היומן המובנות במק. יש למישהו עוד רעיון לתוכנה שתומכת בפאלם דסקטופ?

shmuel444

New member
הטריו 650 שלי השתגע

לאחר שביצעתי סיכרון הטריו התחיל להתאפס ולהדלק הלוך ושוב בלי לעבור לתוכנה עצמה רק נדלק ומתכבה ???????\מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה

noamsmac

New member
בקשר ל Card Export

מנסיון של שנה איתו החיבור לדסקטופ (פנתר, טייגר) תמיד מציק. אפ פעם לא מצליח על הנסיון הראשון ותמיד לוקח שניות ארוכות.

Sanchik

New member
ומה עם CARD Reader

לא ידוע לי לגבי MAC, אבל עם WIN זה עובד מצויין. "בטוח בפורום ישנו לינק ל CARD READER בהצלחה !

shimy lev

New member
תשאל בפורום הזה...

mac-it.co.il כל תותחי המקינטוש מסתובבים שם. ולחלקם יש פאלם (לsupergirl וודאי יש...)

למעלה