קול מן העבר

leocat

New member
קול מן העבר

סימונה יקירתי, שנים שלא הייתי איתך באיזה שהוא קשר. את כמובן לא תזהי אותי - אז אני ליאו, הבחור שעשרות הופעות היה חצוף מספיק בשביל לעלות לבמה וללות אותך עם מפוחית (ואם כל הכבוד למיכל, יש מעריצים שמתעלים מעל הכל (ליאו בהתקף אגו, ולא יכול להחליט האם ההצערה הנ"ל היא כבוד גדול או סתם פאטתיות לשמה)). מכל מקום, לאחר שהייתי שכן שלך (גרתי בבני דן עד לפני שנתיים) ולאחר הרפתקה קצרה בפלורנטין, עזבנו, אני וזוגתי, את העיר (תל-אביב, לכל הבורים), ועברתי לעיר "ההתנחלותית" אריאל. וכבר מגיע השוס, כידוע לך את אורחת כבוד באריאל, וזאת בזכות תחנת הרדיו המקומי "קול אריאל" ובזכות בחורה נפלאה שנמצאת שם - אראלה כהן. ולשוס - ומי מנהל את תחנת הרדיו (והטלויזיה) היום - כן, אני. כבר מזמן לא ביקרת אותנו, אז ראי זאת כהזמנה אישית, לבבית, לוחצת. שלך ליאו נ.ב. לכולם ומי שלא ראה את סי מבצעת את "רק מתוך שינה" בפסטיבל ערד 96', לא ידע מה זה לבכות בהופעה מעולם.

ט י נ ה

New member
וואו לונג טיים ....... אינטרנט טיים

אהלן ליאו ,אתה הבחור שהיה מגיע עם הכובע מאיר אריאלי לראשך ? אז אם זה אתה אז דווקא לפני כמה שנים היגשח שוב לאיזו במה עליה הופעתינכון ? אז אם זה אתה אז יופי לשמוע ממך ,ואם ענינו באריאל הדהמת אותי ,אבל מקווה שטוב לך היכן שאתה ....לפני שנה וחצי הגעתי אליכם עם " תחלמי בגדול " עכשיו יצא לי אוסף כפול " רגעי סי " עם כל הרגעים הגדולים בא נראה אותך מארגן לי ראיון של שעתיים אצלכם נעשה ספיישלון ? אבל רק בתנאי אחד..... רכב ממוגן ירי עד הלחי שלך שאוכל לתת לך נשיקה ממוגנת ו.......... דואט מריונטה ביחד באולפן אלו התנאים נשיקות מה עם איזה בייבי ? יש משהו מתבשל ? שלך סי

leocat

New member
כן זה אני עם הכובע

ואני חושב שאת מתכוונת להופעה בקיבוץ "רביבים", הקיבוץ של חמי (אבא של אשתי), שבמקרה גם אחראי על המועדון של הקיבוץ, ואני עזרתי לו בתאורה (אחד ממקצועותיי). לגבי ספשייל אצלנו - ראי את העניין כסגור. רכב ממוגן אין בעיה. ואם יש לך איזה שיר חדש, אני אשמח מאד לביים לך וידאוקליפ. בעניין הבייבי - אה.. נושא רגיש, שאני מעדיף לא לדבר עליו. שיהי לך כיף בטורקיה אוהב תמיד ליאו

ט י נ ה

New member
|גוואו ליאו חבל לך על הזמן ........

יש באוסף רימיקס לאחד השירים האהובים עלייך ...... גראפיטי תל אביב רימיקס של מומי לוי ויש חוצמזה גם שיר של אבא יפה מסרט בקיצור יש על מה לדבר .... לאן לשלוח את הדיסק ? כתובת בבקשה .......................... וחוץ מזה ......לגבי הנושא הרגיש ...תדע שאני מביאההמון מזל ואהבה והכל נשאל ממקום של טוב ..... אז אשלח לך את האוסף תשמעו אותו ואז תקבעו איתי ישירות תאריך נשיקות טורקיות סי

leocat

New member
רדיו קול אריאל

רדיו קול אריאל העצמאות 3 אריאל (ואז לפחות תקבלי קצת כסף על תמלוגים מהשמעות אצלנו). ולגבי "גרפיטי תל-אביב" - מוזר שאת מעלה את זה, כי לפני 12-13 שנה היתה תקופה שהייתי מצלם תמונות של גרפיטים, בהשרעת השיר הזה, נדמה לי שרציתי לעשות מזה וידאוקליפ או משהו. תמונה אחת זכורה לי במיוחד של גרפיטי שהיה במשך שנים, כתוב על הקיר של סינמטק בחיפה: "הצוף של סי מתוק...", כנראה מישהו חשב שהיה לך רומן איתו. מכל מקום, יש לי הרגשה שהתמונה הזאת עוד נמצאת אצלי איפשהו.

ט י נ ה

New member
הא הא ....... חזרת בגדול אני רואה

אז ככה תמלוגיםאראה בשנת 2005 וגם זה טוב צוף היה בן זוגי כידוע לך מעל 3 שנים בתקופת מקומית וכעת אומר לך מותק הנוכחות שלך מחיה את הפורום לילה טוב

leocat

New member
תודה חביבתי

אבל הגרפיטי היה קצת מקנטר, את לא חושבת?

למעלה