קול קורא לנדוד

קול קורא לנדוד

חזרתי לארץ לפני כמה ימים. חזרתי לארץ אחרי כל כך הרבה חודשים ושום דבר לא השתנה אצלי. שום דבר לא התרגש אצלי לחזור. לא רציתי לחזור. לא מוצאת כלום בחזרה שלי, בנוכחות שלי כאן. רק אחי, שחזר מהצבא ריגש אותי עם מדי הצבא שלו ואבק הלוחמים... חזרתי, ואין לי כאן כלום אין בתוכי את הנשמה שהייתה לי- את החיוך, את השלמות בקרוב אמשיך הלאה בעולם אמשיך לחפש אחר זה הנמצא לי בתוכי ומסרב לצאת אמשיך לחפש אחר הדבר במקום אחר... אמשיך הלאה ולא ארפה עד אשר אמצא עד אשר אמצא

ה מוזה

New member
ואולי... זה לא הקול הנכון ?

את מה שאת מחפשת ... לצערי לא תמצאי בשום הר גבוה או יער עבות עד לא בערבות אוסטרליה ולא בקרחוני אלסקה ..הדבר שאת תרה אחריו בארבעת קצוות עולם ..איננו שם ... הוא לא נמצא מול האופק או אי שם ...הוא פשוט מרחק נגיעה .. נגיעה ..במלאך הפנימי שבך ..החיוך ,השלמות שהיתה בך לא אבדה .. זה רק עניין של נגיעה ..נגיעה רכה ..בתוכך. בכל אדם יש מלאך שמתחבא מתחת לבגדים בכל אדם יש מלאך שמתפלא בכל העלבונות והפחדים נדחק בתוך המלחמות נבלע בכובד הימים עצוב, נשכח בכל אדם יש מלאך בכל אדם יש מלאך שמחכה לאות אחד קטן לבוא מתוך הגוף ולמלא את שתי עיניו באור לבן הוא מחכה למין רשות לפרוש את שתי כנפיו המכווצות כל כך בכל אדם יש מלאך בכל אדם ישנו מלאך שמתגלה בעת עליון כשהאדם נרעד פתאום ומחפשו בזכרון בכל אדם ישנו מלאך שמתהווה בשעת רצון הלב נפקח, נפתח בכל אדם יש מלאך והוא פוקח את שתי עיניו מרים ריסי השחור והוא פודה את אסוריו ומשחררו לזכור: "אינך לבד, אינך עזוב אתה קרן אור באת מן הרוח ואל הרוח תחזור" בכל אדם ישנו מלאך שמחכה מחכה.. שתשובי מנדודייך בעולם .... ותגיעי לעצמך.. שבת שלום

אמת חלקית.

אני אכן מאמין ש"השלמות" מגיעה מבפנים.. אך בהרבה מאוד מקרים, קשה להגיע אליה במקום בו אתה מרגיש תקוע. לעיתים, צריך את הטריגר, שיתן לך לגעת במקום בו אתה כ"כ רוצה לגעת.. מוזי, אוהב ת´תגובות שלך, מאוד. :)

ומשם הדרך עוד ארוכה...../images/Emo60.gif

אך מרתקת ומלאת חוויות ולמידות... מחכה בכליון עיניים שייקרה כבר משהו בעולם המרוקן שלי... תודה על התגובה...

מוזה יקרה...

תודה על התשובה המושקעת שלך... אין לי ספק במה שכתבת, ואולי בהודעה שלי לא הייתי מספיק ברורה כשכתבתי: "אמשיך לחפש אחר זה הנמצא לי בתוכי ומסרב לצאת" אני פשוט אמשיך לחפש אחר זה במקום אחר... תודה על המלאך... הוא יימצא...

למעלה