קול קורא לרעיונות לפיתוח הפורום

קול קורא לרעיונות לפיתוח הפורום

שלום לכולן,

יש לנו מלא רעיונות מגניבים לפיתוח הפורום, כמו פינות קבועות ואירוחים. אבל לפני שנתחיל להתפרע, היינו רוצות לדעת מה מעניין אתכן.

> את מי היית רוצות שנביא לאירוח?

> מה מעניין אתכן לדעת?

> איך עוד אתן חושבות שאפשר לקדם ולשפר את הפורום?

מור שלז

New member
הציפיות שלי: להביא מנהלת חדשה

אה, בעצם יש מנהלת חדשה ומעולה במיוחד, עם מלא רעיונות שווים

וברצינות, הנה הציפיות שלי:
תמיכה, צמיחה, העצמה וכבוד הדדי - הייתי רוצה להמשיך לראות את הפורום הזה כמקור של תמיכה, צמיחה והעצמה לנשים שגולשות כאן. הייתי רוצה לראות אותנו ממשיכות בקו הזה של "בועה" בתוך ים הציניות. מתרכזות בטוב, מתרכזות בחיובי, מסתכלות על חצי הכוס המלאה, ויחד עם זאת יודעות לנהל שיח אמיתי ומפרה בצורה תרבותית ומכבדת.
תוכן ענייני - הייתי שמחה לראות יותר תוכן ענייני בפורום. גם ברמה של אירוחים (וכן, אתן מוזמנות להעלות רעיונות לאנשי מקצוע שהיה מעניין אתכן לארח בפורום ולשאול אותם שאלות - אנחנו ניצור קשר ונדאג להביא אותם/אותן לפורום), וגם ברמה של פוסטים עצמאיים של כולנו.
יותר שרשורים עצמאיים (שוב תוכן) - הייתי שמחה אם הפורום לא היה רק שרשור קצרים, אלא גם אוסף של שרשורים עצמאיים בנושאים שונים. שאלות, שיתוף מידע, מאמרים מעניינים שנתקלתם בהם ברשת ועוד ועוד.

ובעיקר, אני מקווה שהפורום הזה ימשיך ויצמח ויסייע לקרב עוד נשים לספורט הזה

susieada

New member
הציפיות שלי

כמה כייף להיות שותפה לכל פרויקט עם מור (כמו הפורום וטריאתלון נשים!) שיוזמת, מביאה רעיונות והשקעת נפשה.
וברוכה הבאה, שוב, ליעל שהחליפה צבע וממשיכה לתרום את החוויות שלה, הרעיונות שלה, הנסיון שלה.

אז בנוסף:
הייתי רוצה לראות העצמה והעזה, דרך יותר שיתוף של מתחילות, נשים שעושות את הצעדים הראשונים שלהן בספורט, וגם נשים ותיקות ש"מסתפקות", נהנות ומתמידות במרחקים ואימונים קצרים, שעבורן ספורט הוא אורח חיים בריא לטווח הרחוק.

באותו הקו, הייתי רוצה לשמוע מנשים במגוון סוגי ספורט, בנוסף לריצה, טריאתלון ושחייה.
כל ספורט הוא "כשר" ומבורך.

ובסוף, המשך הקיים: השיתוף, התמיכה והעידוד, ההקשבה, הקבלה, העצות והלמידה.

בריאות והנאה לכולנו.

melon

New member
מעולה !

מציעה :

* ספורטאיות עבר והווה בעולם ?
* ספורט עולמי - טרנדים , תחרויות מעניינות , סיפורים
* motivation Monday - סרטים , סיפורים או ציטוטים מגבירי מוטיביציה

melon

New member
אוי, לא התכוונתי

לקפוץ כל כך גבוה בשירשור ... (יצא בטעות ....)

ממה מיה

New member
מפגשי ריצה/רכיבה משותפים

בתור מישהי שנהנית מאד מריצה בטבע אבל אין לה את האומץ לקום ולאת למסלול כזה לבד (גם לא מספיק מכירה) אשמח אם מדי פעם נקיים מפגשי ריצה משותפים אבל כאלה שיכולים לתת מענה לכל משתתפות הפורום - מתחילות ומתקדמות, איטיות ומהירות, אולטראיסטיות וספרינטריות..

אפשר לקבוע מסלול מעגלי שחלק ייעשו אותו פעמיים (או שלוש) וחלק פעם אחת...

לגבי הפורום - ארוחים של אנשי מקצוע תמיד יתקבלו בברכה!
תזונה, טכניקות אימון ואימוני חיזוק וקרוסטריינינג

Springy

New member
וגם מפגשי חיזוקים!

אם מישהי רוצה לראות גם אותי מתישהו, כנראה שזו הדרך היחידה...

תרימי לנו את הכפפה?

מי כמוך מומחית בתחום...
אם זה יהיה בתל אביב ובשעות העירות שלי, אני ממש אשמח להגיע.

Springy

New member
תלוי איזה סוג כפפה זה

אני צריכה מינימום כפפה של נייקי ב170 ש"ח ומעלה...

וברצינות - אם יש עוד קונות, כן! אפשר להתארגן למתישהו בפארק כלשהו, לשעשע את המטיילים והספורטאים. כל עוד כמובן מובהר מעל ומעבר לכל ספק שמדובר בהתכנסות לצורך תרגול משותף, יען כי אני יכולה להראות מה אני עושה אבל אני ממש לא מאמנת ולא יכולה להפעיל שיקול דעת של אחת כזאת.
אופציה ב', או בנוסף, היא אם למי מנשות המקצוע בפורום בא להעביר סשן. לי מתאים.

oggi2

New member
מפגש סקווטים על שתי פיתות

ולאנג'ים עם כדור בוסו.
יאללה, ברעל!

"נשים בספורט" ז'ורנל קלאב

אחת לזמן קצוב, ביום קבוע (נניח ב-15 לחודש) מישהיא, שיודעת על זה מראש, מביאה מאמר מחקרי או פרסום הנוגע לנשים בספורט (כמו למשל מה שמור הביאה על אליס שלזינגר).
אחרי שקראה אותו קריאה ביקורתית היא מביאה את המאמר + דעתה על תוכנו ומפרסמת בפורום.
נשות הפורום מוזמנות לחוות דעה ונהל דיון.
יכול להיות אחת לשבועיים, חודש , חדשיים או רבעון...

מצוין. מרימה את הכפפה שלי ופיתוח הרעיון.

אני חושבת שהראשון לכל חודש זה מצוין (
ברור שבאישור המנהלות).
אני לוקחת על עצמי (שוב, באישור המנהלות) את ניהול הדיונים כמיטב יכולתי והכשרתי, ובמידה ומישהי מתנדבת לקרוא מאמר ולחוות עליו דעה, אך אין לה מאמר רלוונטי - יש לי מאגר חומרים שיספיק להרבה שנים...
והערה למי שנבהלת.
מכיוון שאנחנו לא מוסד אקדמי, המאמרים בהחלט יכולים להיות פפולאריים, מהעיתונות, מאתרי אינטרנט וכדומה. הם לא צריכים בהכרח להיות מחקרים מעמיקים וערוכים על פי כל הכללים עם ניתוח סטטיסטי מעמיק...
זה גם המקום שבו דעתה של כל אחת נחשבת ולא צריכה להיות מגובה בהשכלה מיוחדת, ניסיון של שנים או הישגים יוצאי דופן.
כמקובל בז'ורנאל קלאב, בסוף כל דיון - צריכה להיות מתנדבת להביא את התוכן לדיון הבא.

שתי תותחיות!!!

את ותום. רעיון מקסים! אני גם רוצה - אחרי שיצאו השיניים המקוללות ויהיה לי רגע לנשום (=יעל חיה בסרט שאחרי השיניים יהיה לה רגע לנשום)

Springy

New member
אז אני אחריך

בטח לנושא של תזונה. מה, שאני אפסיד הזדמנות לאכול לכן את הראש?

למעלה