קול של טיל בראשון..לאחר אזעקה.

יוליקה

Member
מנהל
אזעקה בגבעתיים

הבנות שלי אחת בממ"ד ואחת במקלט עם התינוק....

הדסהש1

New member
ביתי ברמת גן נכנסו כולם לממד...אני

שמעתי דרך הטלויזיה...מקווה שיעבור לילה שקט

emmy5

New member
גם הנכדים שלי ברמת גן ,אבל היום הם בעבודה

עכשיו חופש באוניברסיטה,אבל עובדים ,ולי יצא הלב .
ברוך השם , הכל בסדר.
מאחלת כל טוב לכולם!

אשתי בכלל לא היסטרית.....

רק כל היום היא מטלפנת לבני משפחה לעדכן אותם בחדשות שלמעשה אין, וכשנשמע היירוט, התקשרה לברר אם כולם שמעו ואת ההזעקה אם שמעו ומבלבלת לכולם את המח, ואני לא מצליח להפסיק אותה, בסוף שיכנעתי אותה שמה שהיא עושה, עשרות רבות של שיחות טלפון, הופכות אותה לשלילית כאשר כל אחד מבני המשפחה מבין שאם היא מתקשרת זה רק עם בשורה רעה.
וכך היא האטה את שיחות הטלפון רק שניים בשעה לכל אחד......

אותי כל האירועים הללו רק מעצבנים כאשר בטלויזיה מברברים כל היום בלי הפסקה (זה יותר זול מאשר להציג תוכניות שונות) ומברברים למוות, למרות שב-95% מהזמן אין להם באמת מה לאמר, וכל פעם שמעבירים לכתב לעדכן פרטים, מסתבר שאין לו מה לעדכן.
זה מוציא אותי מהכלים, ואני משתדל לדחוף פה ושם סרטים מוקלטים, כמובן שבזמן החדשות צריך להפסיק כי יש חדשות ישנות.....

הצעתי לה לקנות רדיו עם אוזניות שהיא תשמע כל היום מה שהיא רוצה, אפילו את אום כולתום, אבל היא לא רוצה, היא קוראת ספרים והטלויזיה ברקע ואני מתעצבן.

emmy5

New member
שפירא,זה מרגיע אותה , אל תתעצבן ,יהיה טוב

מאיר, הרי יש לך עוד חדרים בבית!

תסתתר שם! תסדר לך את הפינה שלך בחדר המחשב ! ככה זה בשותפות ! גם לי יש טלויזיה בחדר אחר ושם אני רואה מה שבא לי !
גם לי אין סבלנות לשמוע את כל הברבורים של הכתבי הטלויזיה, כל הזמן הם חוזרים על עצמם, גם התמונות חוזרות על עצמם!

יש חדרים

אבל אני לא יכול לראות טלויזיה בשכיבה על המיטה כי אני נרדם, ואין לי עוד כורסה ולא עוד מקום לכורסה.
המרפסת הסגורה היא המשרד שלי שמלא בספרים וקלסרים ומחשב וכל היתר.
אולי אחפש רכיב שהופך את המחשב גם לטלויזיה, ואז אצטרך לקנות כסא אורטופדי. נראה.

יוליקה

Member
מנהל
HOT פתחו את כל הערוצים חינם

אין צורך להתקשר - הכל פתוח.
כל ערוצי השפות - כולל רומנית
כל ערוצי הספורט
כל ערוצי הטבע
ועוד ועוד...

אממי אני פה, הכל בסדר ,

חוץ מה שדרוש תיקון ! סתםםםםםםםםםם!!!!

מאיר בעלי מנהל את המלחמה מהכורסה , והטלויזיה בקולי קולות, אני נכנסת בחדר אחר שיש שם מיטה וחצי שאפשר להרים את הגב שלה, ששם אני רואה כמה תוכניות שאני אוהבת, הם מעט מאוד, אבל אחרי זמן מה , הטלויזיה רואה אותי !!

למעלה