*קול של פריצה בבכי תמרורים*

RaistGirl

New member
*קול של פריצה בבכי תמרורים*

תנחשו מה קרה לי!!!! לא... תנחשו עוד פעם! יש לי ווינדוס אקס פי! אבל למה הבכי? כי כל האס"ק שלי הלך! עד שהרכבתי רשימה חדשה! יקח לי שנים לאסוף את כל האנשים מחדש!!!! ואני לא זוכרת את הסיסמה של האס"ק הקודם שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסיסמה הייתה שמורה!!!!!!! *מנסה כל מיני סיסמאות* ד"א... מישהו שם לב שנעדרתי מפה שבוע? המחשב שלי היה מקולקל...

Silver Fox

New member
ברוכה השאווה../images/Emo82.gif

וכולם לקרוא את ההודעה שלי שהנושא שלה הוא "הודעה סופר חשובה", כי זה באמת סופר חשוב!..

RaistGirl

New member
מצטערת מותק...

אני חושבת שהיחיד שיכול לנהל את הפורום הזה הוא מאיר...

Nagini Potter

New member
מאיר, או, מאייייייייייר!../images/Emo165.gif

אתה מתכוון להגיד משהו באיזשהו שלב? לא, כי אנחנו יכולים לחכות איזה כמה שנים אם בא לך..... *עצבנית* *החום אשם בכל* לי זה לא יקרה Nagini Potter

אנשובי

New member
עדיין יש לך איסיקיו?

אני אסביר לך הכול שם... או שאת מעדיפה במסר? מקסימום תישאלי את לילך

Nagini Potter

New member
לא אכפת לי ../images/Emo165.gif

111205531 אם לא תראה אותי מחוברת כמה ימים אז תשלח לי כבר במסר וזהו לי זה לא יקרה Nagini Potter I just felt like running

אנשובי

New member
חכם מצידך ../images/Emo4.gif

תבדקי במייל שלך צריכה להיות הסיסמא של האיסיקיו, כשנירשמת שלחו לך את הסיסמא למייל בשביל מקרים כאלו. אבל עם את עדין עושה איסיקיו חדש המספר שלי הוא 297417710 ולמי שיש מסנג'ר [email protected]

Silver Fox

New member
למעשה זה לא יוגי.../images/Emo82.gif|הילה|

זה יאמי, הפיצול אישיות שלו

Silver Fox

New member
במה אני צודקת?../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

ו-ליאת! למה את לא כותבת בפורום? אנחנו רוצים עוד חברים!

RaistGirl

New member
לאתושקה לא יכולה לכתוב בפורום כי...

היא לא קראה את הספרים...

Nagini Potter

New member
אררג.......:\

אני זקוקה נואשות לאתר שפיסרמו פה פעם....... שהיתה בו רשימה של כל הספרים, ולכל ספר היתה תמונה של הכריכה ושל הכריכה מבפנים, ותקציר, וכאלה....... אבל המחשב שלי לא מוכן לראות את הדפים הקודמים!!
מישהו יכול לתת לי את הכתובת?? לי זה לא יקרה Nagini Potter אושר זה דבר יפה שיחלקו גם לנו

Silver Fox

New member
אני מכירה את האתר הזה...../images/Emo82.gif

אבל לא זוכרת ת'כתובת.
אם את רוצה אני יכולה לבקש מחברה שלי את הכתובת, היא יודעת אותה:)

Silver Fox

New member
אני אבקש ממנה מחר בביצפר.../images/Emo82.gif

ונדמה לי שיש ספר שקאסי משתנה ליירק (זה כל כך מגעיל! אף פעם לא דמיינתי את היירקים ככה) איזה ספר זה? ראיתי את הכריכה שלו אבל אני לא זוכרת את המספר

למעלה