קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה

קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה

לקהילת החירשים שלום רב! שמי חגי יוסף אתם מכירים אותי? רציתי להגיד לכם שיש לי אחות שהיא חירשת בת 28 היא מתחתנת ביום רביעי בתאריך 16.10. היא דתיה ואף קהילה לא מכירים אותה היא לא הייתה במסיבות וכו´ היא מתחתנת אם חירש שהוא חבר מארגון "בקול". אז יש איחולים????? בתודה חגי יוסף "נשקן-מעולה"

לחגי יוסף ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לאחותך הולה הולה הולה מאחלת מאתי לנקרי:)

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif|בהצלחאתי לנקרי

אני רוצה לומר לך מזל-טוב עד 120 שנה הייה בריאות

ליפעת שלום שוב,

אכן טעית ותקראי שוב ותשימי לב טוב טוב.. לא יש לחגי יומהלדת אלא שלאחותו יש חתונה ובגלל זה איחלו לו מזל טוב, כלומר לאחותו הבנת?:)

../images/Emo140.gifאתי לנקנרי

איפה את גרה? בת כמה את? איפה את לומדת? מה את עבודת? איזה מזל-תאריך? את רוצה אני חברה טובה שלך,אפשר?

NATI AND BAR

New member
לחגי יוסף

ואואואו יש איחולים!:) אני עברתי בעצמי 2 חתונות של אחיי וזה שווה מאוד זה על סף היתרגשות אך מעציב שהולכים כבר!! בהצלחה בהמשך דרכה מזל טוב!:)

ל"נשקן מעולה"

שיהיה בהצלחה לאחותך בחתונה..ושיהיה לה עתיד טוב והמון אושר! אז בהצלחה לך ואחותך וכמובן גיסך לעתיד...

תודה קטי

תודה לך על האיחול מה קרה לא שומעים אותך לא רואים אותך מה חדש אצלך? אם הכל בסדר נתיראה

../images/Emo50.gif../images/Emo34.gif../images/Emo45.gifכניילמזל-טובענקי

אני רוצה לומר לך מזל-טוב הצלחה המון ענקי.

תודה לכולם../images/Emo25.gif

תודה לכולם על האיחולים ותידעו כמה שאתם מאוד יקרים לי כי אנחנו כמו אותו משפחה כלומר "קהילת החירשים בישראל" אז שיהיה ותהיו איתי בקשר בקרוב אצלכם

למעלה