קול ששון וקול שמחה

קול ששון וקול שמחה ../images/Emo48.gif

הסיכום השבועי:
טוענים לכתר - אלדד ולולה, שמתיימרים להיות הזוג הראשון למרות שאסף כבר דיווח לנו בעבר על הצלחתו (וכנראה שזה באמת מצליח, כי הוא לא נראה במחוזותינו מאז
). המון הצלחה ואושר לזוג החדש,כן ירבו.
כללי הפורום - עדכנו את הכללים בעקבות מס´ תקריות שקרו בשבוע שעבר. אנחנו מבקשות בכל לשון של בקשה לקרוא את הכללים, כדי שנוכל לשמור על מהות הפורום ועל האווירה הנעימה שבו.
דרושים דרושות בהמשך לבקשתה הצודקת של Babe10, אנחנו מבקשות מכם להמשיך ולפזר תחת כל עץ רענן את עובדת קיומו של הפורום, ולספר לכל החברים והחברות הרווקים שלכם שאנחנו כאן.
אופטימיות - 52% ממשתתפי הסקר הקודם הם אנשים אופטימיים המאמינים שאכן ניתן למצוא את האהבה גם ברשת האינטרנט. 36% בטוחים באופן חד משמעי שיש לזה צ´אנס. לשמחתנו, ישנם רק 3% פסימיים חסרי תקנה. 7% האחרונים טוענים שכבר נואשו מזמן. בסקר השתתפו 52 גולשים, מס´ נאה ומכובד בהחלט. סקר חדש עלה לאוויר ואתם מוזמנים להצביע.
אפרופו הסקר החדש - בזמן האחרון מתפרסמות כאן יותר ויותר הודעות של כאלה שחושבים שמספיק לנו לדעת גיל, גובה, מקצוע ומקום מגורים (במקרה הטוב). הפורום הזה, שונה מפורומים אחרים שאתם מכירים, ואנחנו מבקשות להתנהג בהתאם. אין לנו כוונה להשקיע בהעלאת מאמר של כל אחד שאלו הם הפרטים שיש לו לספר על עצמו, אז בבקשה.. קצת יותר פירוט, מי אתם, מה אתם, מה עושים, על התחביבים, על הרצונות, תרשו לעצמכם להשתפך, ומי יודע, אולי מסר קצת יותר מקיף יצור את העניין המיוחל אצל הצד השני. שבוע רגוע ושקט לכולנו

dianah

New member
שאלה קטנטנה ../images/Emo35.gif

שאלה קטנטנה ממישהי שכנראה יחסית חדשה בפורום....אבל איך מוסיפים מאמר חדש בפורום הנוכחי??? האם צריך לכתוב הודעה רגילה בפורום ואת הופכת אותה למאמר???
וזשבוע טוב, עד כמה שניתן, די

אכן כן, ליאן ואני מעלות את ההודעות

המושקעות והופכות אותן למאמר.. שיהיה לך בהצלחה כאן

dianah

New member
אז זו אני ../images/Emo9.gif

אז אחרי כמה התלבטויות עם עצמי ואחרי שהצבעתי בסקר בעד הסיכוי למצוא קשר אמיתי באינטרנט, כבר אין ברירה אלא להוסיף עליי פרטים
אז הנה, אני בת 28 (כמעט), מזל סרטן (למי שמתעניין...), יש לי תואר ראשון ברוקחות וכרגע במהלך תואר שני במנהל עסקים. אחרי טעות קודמת מאכזבת, ומוכנה שוב למשהו אמיתי ונכון. נראית טוב מאוד, 171 ס"מ, רזה, שיער חום קצר, עינים חומות, משקפופים קטנטנים...כאמור, נראית טוב (תמונה לפי הצורך |
| ) רצינית כשצריך וקצת וורקהולית, משקיעה את כל כולי כשמשהו חשוב לי, אוהבת לחיות ולאהוב ולאסוף חוויות, משוגעת על צלילה....זהו עליי בינתיים. ה"בעייה" העיקרית שלי היא דרישות גבוהות (וקושי להתפשר על הדברים החשובים באמת), אולם "נאה דורש-נאה מקיים", ומכאן הדרישות.... ולכן הצד השני צריך להיראות טוב (
), גבוה ורזה, עדיף לא מעשן, משכיל (כן, תואר ראשון לפחות), כן ואמיתי, לא משחק משחקים, לא מספר סיפורים, יודע לאהוב ועדיין מאמין קצת ברומנטיקה (אבל לא מהסוג המתקתק...). אדם עצמאי ושלא מפחד מאשה עצמאית, חייב להיות חילוני (
) ובן 29 לפחות, בבקשה... אז זהו בינתיים, הרבה דרישות, אני יודעת, אבל כזו אני...

למעלה