קומבינות של יהודים

Gixxer600®

New member
קומבינות של יהודים

אחת ההודעות של אנבל לגבי תמצית מחזור של הומלסית החזירה אותי לחורף 1936 עת ישבנו במחנה והשתוקקנו לכוס תה מהביל שכידוע לא היה בנמצא... כמובן שהראש היהודי ממציא לנו פטנטים, כוס שתן וטיפות מחזור והרי לנו תה טיבטי משובח. עוד מישהו זוכר סיפורי אילתור מבית סבא?

Treker

New member
בחורף 37 היה נורא נורא קר

אני ממש זוכר את זה כאילו זה היה אתמול... כדי להתחמם חיברנו את המיטות לגדר ואז כשנכנסנו למיטה התחממנו מהרעידות של הגוף... אח... זה היה להיט כל הביתנים רצו לדעת איך לנו חם ולהם לא

כRובי

New member
דווקא לנו היה פטנט אחר

היינו חוזרים בלילה, בחושך מוות, אל הבורות הענקיים שחפרנו ברחבי המחנה. למרות שהייתה הרגשה קצת רטובה ודביקה, הרי שכולם הסכימו שלשב בתור הבורות האלו, הרגיש כמו לשכב עם הרבה אנשים אחרים. גם תחושת המרקם של תחתית הבור וגם הריח של הגוף האנושי שהיה בתוך הבורות הללו. היינו יוצאים מהבורות לפני עלות החשיכה וחוזרים למחרת.. משום מה, בסוף כל יום הבורות הללו היו עמוקים פחות ופחות. עד שכיסו אותם לגמרי.

preacher

New member
איך היה לכם קר?

לנו היה תנור... דווקא ממש גדול, כל כך גדול שאפשר להיכנס אליו...

אנבלrh

New member
רגע...לא מלווה לזה איזה סיפור

התאהבות רומנטי? סיפור אהבה מאותה תקופה?

אנבלrh

New member
אבל...לפי ספר הכשפים...

תמצית מחזור מביאה להתאהבות אובססיבית. זה חייב להיות סיפור מרתק.

Gixxer600®

New member
נו טוב אם חייבים...

שבועיים הסבון שלה שימש אותי כלובריקנט באמבטיה

אנבלrh

New member
תגיד...מה כוחה של אהבה?

אם נפל בחלקך תפו"א בינוני ללא ידיעתה האם תחלוק אותו עימה? ונגיד...שהפרטיזנים יכולים לחלץ רק אדם אחד מהמחנה, האם תתן לה את הכבוד לברוח קודם?

כRובי

New member
שאלה טובה..

ומה אם לקצין ה-SS הבכיר בשטח, נותר כדור אחד בלבד בברטה שלו, עבור שניכם ...האם: תבקש אותו לעצמך בלבד, תעניק לה את הכבוד או שתחלקו אותו יחד ותעמדו אחד מאחורי השני כדי לחלוק את אותו כדור אחרון יחדיו ?

MajorWinters

New member
הסבון שלה../images/Emo19.gif

כיף לך.... את הסבון עשו מאחותה וכל לילה אפשר לעשות שלישיה מטורפת

j i m m y

New member
אין כמו כוס אייבול גבוהה

מלאה בווסת טריה וקשית , עם פטרוזליה לעיטור

למעלה