קומדיה\טרגדיה תקראו לזה איך שתרצו

קומדיה\טרגדיה תקראו לזה איך שתרצו

סתם משהו מוזר שקרה לי... אוקיי אז זה הולך ככה. זה היה מתישהו לפני שנתיים. אני יושן לתומי במטתי הקטנה
פתאום צליל מוזר העיר אותי זה היה צליל מתכתי חורק שכזה שחזר על עצמו...הסתכלתי בשעון זה היה בערך 2:30 בלילה, הצליל נשמע לי כמו צליל רוורס של משאית אז אמרתי לעצמי זה יפסק עוד מעט וניסיתי לחזור לישון אבל הצליל לא פסק וכבר עברו 10 דקות, אז קמתי וסגרתי את החלון וחזרתי למיטה אבל הצליל פשוט לא נפסק.התחלתי לתהות אם זה לא צליל של רוורס אז מה זה?! ואז הבנתי שהצליל לא בא מבחוץ הוא בא מתוך הבית שלי!!!!!! נעלתי את נעלי בית ויצאתי מהחדר והצליל הלך והתחזק עם כל צעד שעשיתי לעבר הסלון. שהתקרבתי לסלון, כל העור שלי הפך לעור ברווז גם בגלל הקור וגם מהפחד הצליל כבר היה בלתי נסבל .נכנסתי לסלון וראיתי מה זה היה!!!! זה היה שעון!!!! מן שעון דיגיטלי גדול כזה! אבל מה שמוזר שלא ידעתי שזה בכלל שעון מעורר, זה לא שעון חדש או משהו הוא פשוט אף פעם לא צילצל ולמה שפיתאום מישהו ידליק אותו ועוד על השעה 2:30 בלילה? אמרתי לעצמי "נו טוב" וכיביתי את הצילצול. הלכתי למטבח להכין לעצמי תה כדי להרגע שתיתי אותו ואז הסתכלתי על השעון במטבח השעה הייתה כבר 3 "פאקקקק יש לי מחר ביצפר" ואני שותה לי תה ב3 בבוקר. חזרתי לישון ואז זה שוב קרה אותו צילצול מתכחתי חוזר בדקתי את השעה היא הייתה 4:50, קמתי, הלכתי לכיוון לסלון. "איך הוא צילצל לעזאזל אם כיביתי אותו?" אז בדקתי בשעת הצילצול (כלמר מתי שהוא אמור לצלצל זה היה 4:50" איך זה יתכן אם כיביתי את האפשרות של השעון מעורר????" אז ניתקתי את השעון מהשקע וחזרתי סוף סוף לישון. בבוקר כשקמתי שאלתי את אבא שלי למה הוא הדליק את השעון המעורר אז הוא אמר שהוא מדליק אותו כל לילה על השעה 6 בבוקר כדי שהוא יקום. הייתי ממש מופתע כי אף פעם לא שמעתי את הצלצול! אז שאלתי אותו איך השעון צילצל בשעה 2:30 ושוב פעם אחרי שכיביתי אותו? לא הייתה לו תשובה... זה היה ממש מוזר, איך הצלצול נידלק ב2:30 ואז שוב פעם אחרי שכיביתי אותו ב4:50!!!

Idan91

New member
אני היום בבוקר...

ישבתי לי לתומי על הספה הסלון, סידרתי את התיק לביה"ס, ופתאום אחת הנורות בסלון כבתה, ומייד נדלקה... התחלתי לשקשק מפחד בגלל ה"עדויות" שהיו כאן.. אבל כשיצאתי וכיביתי אותה, היא כבתה... (בררר.. אתם עושים לי טראומות כאן...)

SilverPearl

New member
אני היום בבוקר...

סתם נבהלתי מאוד מהצלצול המלחיץ של השעון המעורר

למעלה