קומובה מסתבכת

cubano1

New member
קומובה מסתבכת

אחרי הופעה נוראית ופינאלה שמצא אותה ואת נבחרתה מחוץ לפודיום, ויקטוריה קומובה, על פי הדיווחים, הוציאה את התסכולים בפוסט אומלל ב VK - גרסה רוסית של פייסבוק.
היא כתבה בו שארה"ב זוכה רק הודות לסטרואידים, בעוד סין ובריטניה סתם התמזל מזלן.
לאחר תגובות נזעמות לגבי התגובה שלא ממש ספורטיבית, הפוסט המקורי נמחק ואף נכתבה התנצלות בזו הלשון:
חברים יקרים! אני רוצה להתנצל על הצהרותי בדבר הבנות האמריקאיות, הסמים. כל מילותי נכתבו בסערת רגשות. כמובן שאין לי שום הוכחה ושלא ממש התכוונתי לזה. אני מצטערת, ואני רוצה להתנצל בפני כולכם.

http://www.wogymnast.com/2015/10/russias-viktoria-komova-sparks-fury-as.html

trilliane

Well-known member
מנהל
כל מה שנותר לומר: קומובה לא יציבה, תרתי משמע...

zuxitani3

New member
עוד קרלוטה פרליטו?

עד עכשיו כשאני רואה אותה אני לא יכולה לשכוח לה את האמירה האומללה על סימון ביילס ב-2013.
והאמת שאני לא רואה דבר כזה קורה למתעמלת אמריקאית (או להרבה אחרות), לפתוח כזה RANT ציבורי על מתעמלות אחרות, אבל זה מסתדר לי עם מה שאמרו בזמנו על הנבחרות בלונדון, שהאמריקאיות היו בהלם מהאטיטיוד של הרוסיות כלפי המאמנים שלהן כנראה שהן דיוות באופן כללי.
קומובה לא יכולה לדבר, זה לא שהביצוע שלה היה כזה מדהים שמגיעים לה איזשהם פרסים.

trilliane

Well-known member
מנהל
קומובה תמיד שידרה לי תחושה שהיא מרגישה כמו נסיכה

שמגיע לה, והיא תמיד נראית חמורת סבר וחמוצת פנים (כדרכן של הרוסיות...) ולא יודעת להפסיד בכבוד. כשהיא איבדה את הזהב בקרב רב לג'ורדן ויבר ברגע האחרון על חודן של מאיות, זה היה מובן; אבל רוב הזמן היא לא איזה מפגן של ניקיון ויציבות, ובשנים האחרונות אני זוכרת אותה בעיקר נופלת. היא יכולה לבוא בטענות רק לעצמה.

קומובה

אני חייבת לספר שקומובה (ולא אף אחד אחר שראיתי) הקדישה כארבעים דקות לכל מי שביקש ממנה תמונה, חתימה או כל דבר אחר.
הייתה מקסימה לכולם
לחלוטין לא דיווה...

trilliane

Well-known member
מנהל
יפה... אם כי אני בספק אם היא באמת היחידה שעושה זאת (בכללי)

ובואי נאמר שאם הייתי צריכה להמר, אני חושבת שסימון ביילס או מגי ניקולס קצת יותר סחבקיות ממנה.

לא אמרתי שהיא היחידה, אלא היחידה מאלה שראיתי...

לצערי הבנות האמריקאיות לא היו ביניהן...
בכל מקרה- הייתה מקסימה וסבלנית בצורה ראוייה לציון.

למעלה