*אהבה גדולה../images/Emo3.gif
אני מסכים איתך שזו ביקורת שבאה להחמיא לריטה, אבל לא הסכמתי עם הכותב בהרבה דברים. באלבום "חמצן" יש הרבה שירים טובים - "לאלף נמר", "רק אני ואתה", "חמצן" ובעיקר "לפני שהלילה נגמר" שהוא השיר של ריטה שאני הכי אוהב
הכותב כתב שאין בו שירים טובים בכלל ואני שואל את עצמי האם הוא בכלל טרח להאזין בו. נכון שזה לא אלבום מעולה, אבל להגיד שהוא בכלל לא טוב... בעיניי זו הקצנה. והיו עוד דברים שלא הסכמתי איתו... אני חושב שהשיר החדש מרגש ומתאים לתקופה החורפית הזו, אבל הוא מעט אנמי והיכולות הווקאליות של ריטה לא מוצגות בו ברוב פארן. אני חושב שריטה לא עושה עכשיו קאמבק. קאמבק זה לקדם, להופיע בתכניות, להתראיין לכל מיני עיתונים... אני בטוח שאתם מבינים למה אני מתכוון. היא עכשיו מסתגרת בבית עם המשבר האישי שלי, ואני כל כך מקווה
שהכל יסתדר לה וזה יעבור. אבל אני חושב שהיא צריכה לחכות מעט עם האלבום למרות ההמתנה הארוכה של המעריצים. אם היא לא תקדם אותו הוא ייכשל, וזה חבל! בריטני ספירס, לדוגמא, יושבת בבית ובוכה בגלל הילדים שלה... היא לא מקדמת את האלבום בגרוש ובגלל זה הוא נכשל. אני מרגיש ככה... שריטה לא עושה עכשיו קאמבק, שלהוציא לרדיו שירים חדשים זה לא קאמבק מובהק. הקאמבק של "אהבה גדולה" היה קאמבק למופת - ראיונות, קידום וכל הדברים הנכונים
לא יודע... זה מה שאני מרגיש. אני מקווה שהכל יסתדר לריטה ושהיא יודעת מה היא עושה, כי אני אוהב אותה
שיהיה בהצלחה עם האלבום החדש!