קומונה חדשה לפבלו רוזנברג

../images/Emo207.gifשתי ידיעות על ריטה ב"ידיעות אחרונות"

1. ביקורת קוטלת על הסינגל החדש
אני מצטט כמה מילים: "בשביל הקול הכי גדול שנולד כאן השיר הזה פשוט לא לגיטימי. רק עברי לידר כותב דברים כאלה, ובדרך כלל זה יוצא לו טוב. אבל כשהוא כותב את זה לריטה, ואז היא שרה את זה בהילוך שני מתוך השישה שאלוהים נתן לה - נו, סתם". מי שרוצה לקרוא הכל יימצא את זה ב"7 לילות". 2. בשבוע שעבר ריטה נפגשה עם אורי פרידן. שאלו אותו אם הוא עומד ללהק את ריטה לסרט חדש בהוליווד על פי התסריט שלו והוא ענה: "האמת, זה לא רעיון רע בכלל"
מעניין... לקוח מתוך "7 ימים", מדור שליחות. שבת שלום לכולם

PRINCESS GINA

New member
לומר לכם את האמת...

הביקורת הזאת, בכל שורה שלה אפשר לשים לב שהיא נכתבה מאהבה לריטה ומהערכה מאוד גדולה למי שהייתה "הקול של המדינה". לדעתי הוא צודק בכל שורה שהוא כתב. הדיסקים שלה (חמצן ורמזים) מעלים גלים של בנוניות וזה לא מתאים לריטה שאנחנו מכירים, ריטה של "אהבה אסורה", ריטה של "תפתח חלון"........ הלוואי שכל המשברים בחיים שלה יחלפו ונוכל לקבל שוב את ריטה שאז התאהבנו בה מהתו הראשון! זאת ביקורת מעולה, ולא- היא לא באה לקטול את ריטה!!! תקראו שוב! היא באה להחמיא לקול הכי גדול בישראל ולומר שלא מתאים לה להיות בינונית פלוס. אני מסכימה איתו

*אהבה גדולה../images/Emo3.gif

אני מסכים איתך שזו ביקורת שבאה להחמיא לריטה, אבל לא הסכמתי עם הכותב בהרבה דברים. באלבום "חמצן" יש הרבה שירים טובים - "לאלף נמר", "רק אני ואתה", "חמצן" ובעיקר "לפני שהלילה נגמר" שהוא השיר של ריטה שאני הכי אוהב
הכותב כתב שאין בו שירים טובים בכלל ואני שואל את עצמי האם הוא בכלל טרח להאזין בו. נכון שזה לא אלבום מעולה, אבל להגיד שהוא בכלל לא טוב... בעיניי זו הקצנה. והיו עוד דברים שלא הסכמתי איתו... אני חושב שהשיר החדש מרגש ומתאים לתקופה החורפית הזו, אבל הוא מעט אנמי והיכולות הווקאליות של ריטה לא מוצגות בו ברוב פארן. אני חושב שריטה לא עושה עכשיו קאמבק. קאמבק זה לקדם, להופיע בתכניות, להתראיין לכל מיני עיתונים... אני בטוח שאתם מבינים למה אני מתכוון. היא עכשיו מסתגרת בבית עם המשבר האישי שלי, ואני כל כך מקווה שהכל יסתדר לה וזה יעבור. אבל אני חושב שהיא צריכה לחכות מעט עם האלבום למרות ההמתנה הארוכה של המעריצים. אם היא לא תקדם אותו הוא ייכשל, וזה חבל! בריטני ספירס, לדוגמא, יושבת בבית ובוכה בגלל הילדים שלה... היא לא מקדמת את האלבום בגרוש ובגלל זה הוא נכשל. אני מרגיש ככה... שריטה לא עושה עכשיו קאמבק, שלהוציא לרדיו שירים חדשים זה לא קאמבק מובהק. הקאמבק של "אהבה גדולה" היה קאמבק למופת - ראיונות, קידום וכל הדברים הנכונים
לא יודע... זה מה שאני מרגיש. אני מקווה שהכל יסתדר לריטה ושהיא יודעת מה היא עושה, כי אני אוהב אותה
שיהיה בהצלחה עם האלבום החדש!

PRINCESS GINA

New member
הוא לא אמר שהאלבום הוא כישלון!

הוא אמר שלריטה היה את הכישרון להפוך אלבום בינוני פלוס לאלבום מעולה בזכות הקול והיכולות שלה. לעומת זאת בחמצן, היא לקחה אלבום שהוא רק בינוני ולא ממש עבדה עליו עד הסוף, יש תחושה שהוא קצת חפיפניקי, והקול שלה כבר לא מגיע לעוצמות שהיינו רגילים לשמוע אותו. אני מקווה שהאלבום החדש, רמזים יכלול כמה שירים עוצמתיים שיזכירו לכולם אין קול ויכולות יש לריטה כשהיא בתקופות טובות. היא ממש צריכה את זה...(והנה, דוגמה טובה יכולה לתת גם סלין: אחרי 5 שנים בלאס ווגאס, 3 שנים מהדיסק האחרון באנגלית, היא מוציאה דיסק שמפוצץ למאזינים את האוזניים, וגורם להם להבין שהנה, היא עדיין כאן והיא יותר חזקה מתמיד..שהקול שלה בא ממקום אחר עכשיו...) זה מה שאני רוצה מריטה, ככה צריך לעבוד אחרי 6 שנים ללא אלבום כלל! לפוצץ את הבמה!!! בלאדות לא מתאימות לה עכשיו, עכשיו היא צריכה שירים עם קצב שיחיו את הזרם שעבר בנו פעם, בשנות ה-80 וה-90 כשאמרו בטלויזיה: "קבלו את ריטה!!!!"

מבין שלושת הסינגלים הכי אהבתי

את "אני גרה מול המים", כי בו שומעים הכי הרבה והכי טוב את הקול של ריטה
"אחרי שאהב" היה טוב מאוד אבל חסר מעוף... הקול של ריטה היה בינוני, הדיקציה שלה ממש לא הייתה ברורה. ל"הפעם" יש מילים מצמררות ועיבוד מקסים של עברי לידר, אבל הביצוע של ריטה אנמי ומאכזב... בתכל'ס, אני לא מבין למה זה ככה. לריטה היו הרבה בלדות מדהימות וסוחפות בעבר - "לבכות", "חמצן", "איש עם צ'לו" ועוד... בכולן הקול שלה היה ענק ומרגש, כי באמת אלוהים בירך אותה בקול נפלא! אבל בשירים החדשים היא נשמעת לא טוב, היא לא משתמשת בקול שלה כמו שהיא צריכה לעשות. זה משגע אותי! למה היא עושה את זה? אגב: האלבום של סלין דיון גרוע... כבר אמרתי לך מה אני חושב עליו

טוב, "הפעם" אדיר מבחינת הביצוע../images/Emo99.gif

שמעתי אותו עכשיו ב-MP3, קרוב לאוזניים... הביצוע של ריטה נקי וטהור! נכבשתי!

../images/Emo124.gif../images/Emo207.gif

מזמינה אותם להיכנס לדף של התבלינים- להקה אילתית מעולה- בבמה החדשה. אני מכירה אותם כבר שנים וכל כך מרגש לראות אותם עובדים על אלבום ומתקדמים
שווה הצצה
תהנו

למעלה