קומונות - למה, איך ומה דעתכם?

קומונות - למה, איך ומה דעתכם?

בעקבות ההודעה של הפרי האסור 2003 עולה בי שאלה (אז מה אם זה לא קשור לנשים. לא הכל מסתובב סביבנו!!
)
- אני מניחה שכולכם שמתם לב להמצאה החדשה של
- הקומונות! ראיתי שהרבה פורומים פתחו להם קומונה משלהם. עכשיו! כשזו קומונה סגורה אני יכולה להבין למה היא שם. זה מקום שבו אנשים שכבר מכירים אחד את השני יכולים לשוחח ללא הפרעות מגורמים חיצוניים וטרולים למיניהם. אבל לא ברור לי למה נחוצות הקומונות הפתוחות. האם זה לא פורום לכל דבר?? רק שעכשיו אין שום פיקוח מינימלי ויש הצפה של פורומים לא קשורים או יותר מדי פורומים שקשורים לאותו נושא. האם באמת יש צורך בהם?

אישית לא מצאתי שום הבדל

מלבד אחד. כשרוצים לפתוח פורום בתפוז יש צורך לעבור דרך ההנהלה , נושא הפרוום והמנהל שלו מאושרים על ידם. קומונה ניתן לפתוח חופשי. כמו שכבר כתבתי היתרון היחיד שאני מוצאת הוא בקומונות סגורות.

ס22ית

New member
../images/Emo45.gif צודקת לגמרי!

כל הקטע של הקומונות זה לכל האנשים שרוצים לנהל פורום ולא התאפשר להם. אז הקומונות הן הפתרון שלהם ולכן כל אחד מפרסם קישור של הקומונה שלו. היתרון הוא כשיש כמה חברה שרוצים פורום פרטי ואז הם יכולים לנהל אותו ביניהם ולנהל שיחות פרטיות ובדיחות פרטיות.

Vdrums

New member
שידברו במסנג'ר... ../images/Emo3.gif

הדבר היחיד שיכול להיות מטרד זה שתהיה הצפה של הודעות, הרי כל אחד עכשיו יפתח קומונה...

niva99

New member
עד שסוף כל סוף נפטרנו מהקומוניזם

באות להן הקומונות. אם לעשות סקר אז רב הקומונות- בעלות משקל סגולי של בועות סבון. אך, אם יש אנשים שזה טוב להם והרעיון הזה משרת אותס -אז סבבה.

למעלה